Glasvezel

Glasvezel voor de Fruitweg in Den Haag

Het bedrijventerrein aan de Fruitweg krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk

Glasvezel

Bron: Glaspoort

Het bedrijventerrein aan de Fruitweg krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk. In totaal wordt 3 kilometer gegraven en wordt 21 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat 224 ondernemers in dit gebied kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Glasvezel voor de Fruitweg in Den Haag

Het bedrijventerrein aan de Fruitweg krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 3 kilometer gegraven en wordt 21 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat 224 ondernemers in dit gebied kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. De verwachting is dat in het voorjaar wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de
ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Den Haag door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder KPN, Odido en Plinq.

Vorig bericht Facilicom Group start met nieuwe functie: Programmamanager Sociaal Duurzaam
Volgend artikel umob integreert als eerste alle deelscooteraanbieders in één app

Nu op WijZuidHolland