Adverteren

Adverteren op WijBusinessNieuws

Mail naar adverteren@WijBusinessNieuws.nl voor de mogelijkheden.

Meer business door WijBusinessNieuws!

WijBusinessNieuws richt zich op ondernemers en zakelijke beslissers. Het nieuwsplatform bestaat uit diverse regionale websites en een landelijke site. Op WijBusinessNieuws laten zij zich informeren en inspireren. Ben jij een ondernemer die andere ondernemers wil inspireren, om zo nieuwe relaties te werven? Dit is mogelijk via de advertentie- en contentmarketingmogelijkheden van WijBusinessNieuws.”

Sinds de oprichting in 2011 is er een hoop gebeurd met ons online B2B-nieuwsplatform. Zo zijn we meer ondernemers in meer provincies gaan bedienen met regionaal nieuws. En voor ondernemers die optimaal op de hoogte willen blijven van al het B2B nieuws op WIJ is er de landelijk website WijBusinessnieuws.nl.

WIJ is er voor JOU. Profiteer van onze expertise, bereik en exposure om je bedrijf verder te brengen. Door een gericht plan van aanpak, krijg je naast grote zichtbaarheid ook een belangrijk marketing- en communicatie-instrument in handen. Deze stellen we op maat samen met jou en dit is volledig afgestemd op de behoeften van je bedrijf.

Online

Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijBusinessNieuws via de diverse nieuwssites ondernemers om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijBusinessNieuws is van en voor ondernemers uit de regio. Zo leren ondernemers betere ondernemers te worden door nieuws van hun collega’s en van de eigen content op WijBusinessNieuws.

Ondernemers, managers, directie en Ceo’s bezoeken ons platform als het hen uitkomt. 24 uur per dag vinden zij hier in beknopte vorm het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en blogs.

Maandelijks halen circa 100.000 ondernemers inspiratie uit de diverse nieuwssites.

Nieuwsbrief

Per maand verstuurt WIJ 120.000 nieuwsbrieven naar 30.000 zakelijke abonnees met hierin een overzicht van het meest interessante nieuws van de afgelopen periode.

Social Media

WIJ is per provincie zichtbaar op de social media kanalen: X, Facebook en LinkedIn. Dagelijks maakt WIJ een selectie van de highlights van de dag en post deze op alle kanalen. Totaal bereiken wij hier op dit moment 4.000 zakelijke contacten.

Meer bereiken met WIJ!

Meer zichtbaarheid betekent meer kans om op te vallen binnen de doelgroep van je bedrijf. WIJ heeft het bereik en jij hebt een bedrijf waar ons netwerk behoefte aan heeft. Graag helpen wij je aan heel veel nieuwe klanten!

Neem voor meer informatie contact op met ons support team via adverteren@WijBusinessNieuws.nl. Wij helpen je graag verder.