Glasvezel

Glasvezel voor bedrijventerrein in Berkel en Rodenrijs

Bedrijventerrein Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk

Glasvezel voor bedrijventerrein in Berkel en Rodenrijs

Bedrijventerrein Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 1 kilometer gegraven en wordt 7,5 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat er in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van
glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Lansingerland door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Heldenvannu, Signet en KPN.

Vorig bericht Deze 16 bedrijven zijn failliet verklaard in Zuid-Holland in eerste week mei
Volgend artikel 22 faillissementen in week 17 in Zuid-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland