Glasvezel

Ondertekening overeenkomst aanleg glasvezel in Westland

Bedrijventerreinen in Westland krijgen eind 2024 razendsnel glasvezelnetwerk; eerste aansluitingen verwacht in april 2025

Meerdere bedrijventerreinen in de gemeente Westland krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. Woensdag 12 juni werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend in het gemeentehuis in Naaldwijk door wethouder Ferwerda en de heer Scheerder van Glaspoort.

Snelle en stabiele internetverbinding voor bedrijven in Westland

Aan het eind van 2024 wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk van Glaspoort. Verwacht wordt dat de eerste bedrijven in april 2025 hierop worden aangesloten. Wethouder Ferwerda: “De aanleg van glasvezel op onze bedrijventerreinen zorgt voor goed en snel internet voor onze Westlandse ondernemers. Daar werken we als gemeente graag aan mee!” Jan Willem Scheerder, CEO van Glaspoort: “Met ons glasvezelnetwerk in Westland creëren we meer keuze en betere verbindingen voor iedereen. Het is niet alleen een stap naar de toekomst, maar ook naar innovatie in Westland.”

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder KPN, Helden Van Nu en Digihero.

Vorig bericht Zuid-Hollandse gemeenten reageren sneller op vragen per mail
Volgend artikel Metropool Vastgoedontwikkeling realiseert nieuw winkelplein

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen