Overname

Aditech neemt Techers over

Met samenwerking gaan beide bedrijven groeiende uitdagingen in technische sector aan

Aditech neemt Techers over

Vandaag maakte Aditech de overname van bemiddelaar- en uitzendbedrijf Techers bekend. Met deze samenwerking gaan ze samen de groeiende uitdagingen in de technische sector aan. “We werken al veel samen en we hebben duidelijk dezelfde filosofie: werkgeluk staat voorop. Voor ons dus een hele logische groeistap”, aldus algemeen directeur Martijn Lussenburg. De vraag naar juiste vakmensen is groot. Om daaraan te voldoen groeit technisch detacheringsbedrijf Aditech verder.

Uitgebreider pakket aan oplossingen

Er zijn uitdagingen genoeg in de installatiebranche. Er is een groeiende behoefte aan woningen, de aanhoudende energietransitie en de stijgende vraag naar installaties voor een gezond binnenklimaat. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot een grotere vraag naar technisch personeel. Dit jaar hebben Aditech en Techers al meer dan 1000 bedrijven geholpen ben technisch personeel. Samen bieden ze een uitgebreid pakket aan oplossingen voor zowel tijdelijk en vast personeel: van zzp’ers en uitzendkrachten tot en met deta-vast en werving & selectie.

‘Prima match’

Lussenburg over de overname: “Inmiddels hebben we bij onze gezamenlijke klanten Spie, Bectro, Homij en Kuijpers al een aantal projecten samen ingevuld. We spreken zowel intern als op de bouw dezelfde taal. Bij Aditech draait het om twee dingen: ‘gelukkig zijn in je werk’ en ‘de juiste vakmensen op de juiste plek krijgen’. En daar doen we al dertig jaar onze stinkende best voor. Bij Techers zien we diezelfde instelling terug. Een prima match dus!

Vorig bericht Digidentity en SERMI ontwikkelen auto-onderhoudsinfo
Volgend artikel Werkgevers zien kans in dure brandstof voor klimaat

Nu op WijZuidHolland