Samenwerking

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Janssen de Jong OnderhoudPlus en Steenvlinder

De ondertekening vond plaats op de Provada 2024, in de stand van JAJO

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Janssen de Jong OnderhoudPlus en Steenvlinde

Links Peter Renkens en rechts Michel Paalvast

Op donderdag 13 juni jl. hebben Michel Paalvast van Steenvlinder en Peter Renkens van Janssen de Jong OnderhoudPlus een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De ondertekening vond plaats op de Provada 2024, in de stand van JAJO. Na een kennismakingsgesprek tussen beide partijen bleek Janssen de Jong OnderhoudPlus een uitstekende partner voor Steenvlinder. Als specialist in het verbeteren, verduurzamen en veiligstellen van bestaand vastgoed kan Janssen de Jong OnderhoudPlus de maatschappelijk ontwikkelaar voor zelfbouwers (Steenvlinder) helpen bij hun doel om betaalbare woningen aan te kunnen bieden.

Transformatie naar casco woningen

De intentie van beide bedrijven is om samen diverse projecten op te pakken in de provincies Brabant en Limburg. Het betreffen projecten waarbij bestaand vastgoed, zoals kerken, kloosters en kazernes, wordt getransformeerd naar casco woningen. Hierbij blijven de karakteristieke elementen van het pand zoveel mogelijk behouden. Het pand wordt verduurzaamd en de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen worden gerealiseerd. De kopers hebben vervolgens zelf de regie over de indeling, materiaalkeuze, afwerking en budget om hun woning af te maken, eventueel met behulp van Steenvlinder. Met deze samenwerking willen beide bedrijven bijdragen aan een duurzame, toekomstbestendige en betaalbare woningmarkt.

Betaalbare woningen

Michel Paalvast, algemeen directeur Steenvlinder: “We zijn erg blij met deze samenwerking die zich richt op de ontwikkeling van zelfbouwwoningen. In een tijd waarin het kopen van een woning steeds duurder wordt, biedt het kopen van een casco woning, waar kopers zelf invulling aan kunnen geven, een kosteneffectief alternatief.”

Ook Peter Renkens, directeur Janssen de Jong OnderhoudPlus regio Zuid, is verheugd over deze samenwerking: “We zijn trots dat we onze specialistische kennis kunnen inbrengen in dit unieke concept. We kijken ernaar uit om samen met Steenvlinder aan de slag te gaan.”

Vorig bericht Zuid-Hollandse gemeenten reageren sneller op vragen per mail
Volgend artikel Ondertekening overeenkomst aanleg glasvezel in Westland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen