Horeca

NLVVM viert 7e editie ‘Dag van de Maaltijdbezorger’

Maaltijdbezorgingssector benadrukt belang waardering voor maaltijdbezorgers

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Foto: Today’s specials

De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september – De Dag van de Maaltijdbezorger – zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten. Zo stuurt Domino’s Nederland al zijn bezorgers een warme sjaal toe voor de aankomende herfst, met een begeleidend kaartje waarin ze dank uitspreken voor de tomeloze inzet. Bij Taco Mundo hangt er een mexicaanse piñata in elke vestiging met daarin een verrassing voor de bezorgers. Kalitaria stuurt iedere bezorger een bioscoopkaartje en verloot daarnaast JBL partyspeakers.

“De bezorgers die in dienst zijn bij de aangesloten formules zorgen er gedurende het hele jaar voor dat onze klanten hun bestelde maaltijden in weer en wind bezorgd krijgen. Met de Dag van de Maaltijdbezorger zetten wij hen graag extra in de spotlights. Wij vinden het mooi om te zien dat die waardering ook door onze klanten wordt gedeeld, niet alleen op de Dag van de Maaltijdbezorger maar het jaar rond!,” vertelt Tom Filippini, voorzitter van de NLVVM.

De Dag van de Maaltijdbezorger

De afgelopen jaren lanceerde de NLVVM al verschillende initiatieven omtrent de Dag van de Maaltijdbezorger. Zo werd in 2022 de verkiezing van Maaltijdbezorger van het Jaar afgetrapt. De competitie streefde naar meer erkenning en waardering voor het beroep van maaltijdbezorger. De winnaar van de verkiezing werd beloond met een mooie prijs in de vorm van een fatbike. Bovendien werd in 2021 met de ‘NL Delivery Game’ een belangrijke stap gemaakt in het vergroten van de verkeersveiligheid. Met de ‘NL Delivery Game’ creëerde de NLVVM, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN), op een speelse manier extra bewustwording rondom belangrijke verkeers- en gedragsregels.

Vorig bericht Kickstart Lab: vliegwiel voor alle jonge ondernemende Delftenaren
Volgend artikel Hilton breidt Rotterdamse portefeuille uit met twee nieuwe hotels

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland