Event

IDnext 2023: ‘The state of identity’

Jaarlijks event vindt plaats in Utrecht op 4 december 2023

IDnext 2023: 'The state of identity'

Den Haag/Arnhem,
De (digitale) identiteit en het identiteitslandschap is volop in ontwikkeling. Tijdens het jaarlijks IDnext-event op 4 december 2023 met als thema ‘The state of Identity’ wordt een beeld geschets van al deze ontwikkelingen.
 Het event vindt voor het eerst plaats in Villa Jongerius in Utrecht.

Balans tussen veiligheid, privacy en individuele rechten

Het identiteitslandschap is voortdurend in beweging. Het gaat om de juiste balans vinden tussen het verbeteren van de veiligheid, het beschermen van de privacy en het waarborgen van individuele rechten in een wereld die steeds digitaler en meer onderling verbonden is. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en de maatschappelijke opvattingen evolueren, blijft ook het identiteitslandschap veranderen en zich aanpassen.

Laatste ontwikkelingen met ‘The state of identity’

Het IDnext-event ‘The state of identity’ richt zich op alle aspecten van deze ontwikkelingen, waaronder privacy, vertrouwen, inclusiviteit, data, AI, ethiek, veiligheid en zekerheid. Het programma bestaat uit een mix van praktische demonstraties, presentaties en paneldiscussies waarmee bezoekers in een keer weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Toonaangevend en onafhankelijk event

Het IDnext-event is Europa’s meest toonaangevende, onafhankelijk en interdisciplinaire conferentie op het gebied van digitale identiteit. Vooraanstaande experts, innovators en hoofdrolspelers zoals Daniel Du Seuil van ESBI, Pieter Kasselman van Microsoft, Aditya Kumar van Vodafone business, Joerg Lenz van Namirial, Marijn Markus van Cap Gemini en John Erik Setsaas van Tietovry hebben het over relevante kwesties op het gebied van trust frameworks, security, privacy en nog veel meer. Een ideale setting om met andere experts in contact te komen en van elkaar te leren.

Programma en aanmelden

IDnext organiseert het evenement in nauwe samenwerking met SIDN, waarbij beide partijen hun middelen, kennis en informatie bundelen tot een bijzondere, onafhankelijke, conferentie. Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven en nog tot en met 1 november een early bird ticket verkrijgen.

Vorig bericht Maatregelen nodig om verduurzaming en woningbouw te stimuleren
Volgend artikel Rotterdams café Sijf bestaat 25 jaar

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen