Jubileum

Rotterdams café Sijf bestaat 25 jaar

Sijf viert 25ste verjaardag met jubileumborrel, Amazing Stroopwafels & Pubquiz

Rotterdams café Sijf bestaat 25 jaar

Rotterdam,
Welke Rotterdammer kent deze plek nu niet: Sijf. Het café op de hoek van de Oude Binnenweg. Het beste café van Nederland (uitgeroepen door Misset Horeca) viert gedurende de hele maand november het 25-jarig bestaan met talloze festiviteiten en leuke acties. Het hoogtepunt vindt plaats op 25 november met een groot jubileumfeest met DJ’s en een omgebouwde dansvloer. Om het feestje nog eens éxtra goed te vieren, wordt op de eerste dag van de maand november een heus eigen speciaalbier geïntroduceerd: de Sijf IPA jubileum editie.

“Wie jarig is trakteert! Daarom zet Sijf dit jubileum iedereen in het zonnetje: onze huidige en oud-medewerkers, gasten en buurtbewoners. Die laatsten worden in de maand november uitgenodigd voor een heerlijk ontbijt op onze kosten. Onze buren vinden binnenkort een voucher in de bus die ze kunnen verzilveren voor een heerlijke Wake up Call”, vertelt de enthousiaste bedrijfsleider Barrie van de Berg.

Proosten, dansen en vermaak

Gasten kunnen iedere week in de maand november rekenen op vermaak. Woensdag 1 november wordt de jubileumborrel afgetrapt met de lancering van de eigen Sijf IPA in het teken van het 25-jarig bestaan. De Amazing Stroopwafels zorgen daarbij voor het nodige vertier. Op donderdagavond 16 november is het tijd voor wat gezonde competitie en kunnen teams strijden tijdens de Sijf Pubquiz. Op 23 november wordt er voor alle oud-medewerkers van Sijf een reünie georganiseerd om ze in het zonnetje te zetten. Zij zijn een belangrijk onderdeel geweest van de afgelopen 25 jaar. Op zaterdag 25 november worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven om een dansvloer te maken en komen verschillende DJ’s het dak eraf draaien.

Sijfs klassiekers

Naast alle feestelijkheden, worden gasten tijdens de jubileummaand ook getrakteerd op allerlei leuke acties en flinke kortingen. Zo bestel je de hele maand november onbeperkt spareribs voor slechts 15 euro per persoon. Een driegangen Sijf Jubileummenu, met echte Sijf klassiekers, kost gedurende de maand ook slechts (je raadt het al) 25 euro.

Vorig bericht Maatregelen nodig om verduurzaming en woningbouw te stimuleren
Volgend artikel N231: Werkzaamheden Provincialeweg Nieuwkoop

Nu op WijZuidHolland