Vakbeurs

Actueel kennisprogramma Auto Prof 2023 bekend

Actueel kennisprogramma, gloednieuw schadeherstelplein en interactieve demonstraties

Actueel kennisprogramma Auto Prof 2023 bekend

Foto: Auto Prof

Gorinchem,
De vakbeurs Auto Prof op 31 januari, 1 en 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem staat in de startblokken. Het volledige kennisprogramma is bekend met op elke dag 13 verschillende sessies over uiteenlopende actuele onderwerpen. Het deelnemersveld van de beurs, inclusief het schadeherstelplein, is de afgelopen weken flink gegroeid.

Focus op interactie

“Wij zijn op dit moment druk bezig met de laatste voorbereidingen, over een week gaan we van start en we hebben er zin in! De afgelopen weken hebben zich weer flink wat mooie namen ingeschreven, zoals CBX Equipment, Autovakmeester, Evers Equipment en VelgenProf. Het deelnemersveld zorgt voor een goede afspiegeling van de branche. Voor deze editie zetten we vol in op interactie, onder andere op het schadeherstelplein. Lakken, polijsten, bumper reparaties, PDR, ruitherstel, coatingstechnieken, velgen reparaties; het komt allemaal voorbij. Niet alleen in aanbod maar bovenal ook in demonstraties. Daarnaast staat de nieuwe Demo Arena vol met bekende namen die hier gedurende de beursdagen live demonstraties en workshops geven. Van voltagemetingen en het spoelen van airco-systemen tot het zelf oplossen van storingen. Bezoekers krijgen de kans om producten en werkzaamheden zelf te ervaren bij de exposanten op de Demo Arena”, zegt Malou Peters namens de beursorganisatie.

Compleet en veelzijdig kennisprogramma

Het kennisprogramma van Auto Prof 2023 is ondertussen ook compleet. Het beloofd een actueel en veelzijdig programma te worden. Op elke beursdag worden maar liefst 13 verschillende kennissessies gegeven over uiteenlopende en actuele onderwerpen: EV, waterstof, SERMI en APK zijn slechts een greep uit de onderwerpen die tijdens het kennisprogramma van Auto Prof 2023 aan bod komen. Aan het woord komen onder andere ATC, BOVAG, RDW, Autodistribution en E-division.

Vorig bericht Aqua Nederland 2023 met omvangrijk kennisprogramma
Volgend artikel Luxaflex®maakt 'Outdoor Dealer van het Jaar' bekend

Nu op WijZuidHolland