Opening

Wibra opent vernieuwde winkel in Zwijndrecht

Verhuisde filiaal is uitgerust met nieuwe winkelformule

Wibra opent vernieuwde winkel in Zwijndrecht

Foto: Wibra

Zwijndrecht,
Wibra kondigt met groot genoegen de opening aan van haar vernieuwde filiaal aan Dollard 76 in Zwijndrecht. Om de opening van het verhuisde filiaal te vieren krijgen klanten op 23, 24 en 25 mei een gratis emmer en 20% korting op alles wat in de emmer past. Daarnaast ontvangen de eerste honderd klanten op de bovengenoemde drie dagen een gratis fles Dasty ontvetter. Klanten kunnen zo kennismaken met de nieuwe winkelformule van Wibra

Nieuwe winkelformule

Het verhuisde filiaal is uitgerust met Wibra’s nieuwe winkelformule. De inrichting is overzichtelijk en helder, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse ‘werelden’. De werelden zijn: Poetsen & Opruimen, Wonen & Koken, Aankleden & Stylen, Verzorgen & Opmaken en Knutselen & Schrijven.

Vitale rol voor gezinnen

CEO Bas Duijsens: “We zijn er voor de manager van het gezin: de persoon die het gezin draaiende houdt en altijd op zoek is naar betaalbare oplossingen. En daar helpen we natuurlijk graag mee.” Wibra streeft ernaar om een vitale rol te blijven spelen bij zowel alledaagse als bijzondere momenten in het leven van gezinnen. Daarom zegt ze tegen iedere klant die met minder altijd meer weet te maken: “Dat doe je goed.”

Vorig bericht Subsidie voor vitale landbouw
Volgend artikel 19 bedrijven failliet afgelopen week in Zuid-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland