Samenwerking

WeGrow en Dealin.Green gaan exclusieve samenwerking aan

Aanvulling op bestaande partnerships van WeGrow

Dealin.Green

Rotterdam,
Dealin.Green en WeGrow gaan een strategische partnership aan – WeGrow licenseert Dealin.Green exclusief voor de verkoop van Paulownia Kiri planten in Nederland.

De samenwerking

De exclusieve samenwerking met Dealin.Green in Nederland is een aanvulling op bestaande partnerships van WeGrow, dat al in 40 landen en op 5 continenten een verkoopnetwerk heeft.

“We werken continu aan het versterken van ons internationale verkoopnetwerk en de nieuwe samenwerking met Dealin.Green is weer een belangrijke stap op onze weg. Deze lokale partnerschappen leveren een belangrijke bijdrage aan het handhaven van onze hoge normen op het gebied van advies en service wereldwijd, doordat ze ter plaatse aanwezig zijn en geïntegreerd zijn in de lokale distributienetwerken. Met Dealin.Green en hun partner Proba werken we ook aan de toekenning van CO2-certificaten voor onze plantages. We zijn ervan overtuigd dat dit zeer binnenkort mogelijk zal zijn,” zegt Peter Diessenbacher, oprichter en CEO van WeGrow AG.

Dealin.Green: exclusieve distributeur

Peter Kleijwegt, CEO Dealin.Green: “We zijn trots op dat Dealin.Green de exclusieve distributeur is van Paulownia voor Nederland. Dealin.Green Dealin.Green is expert in de biobased keten en verbindt boeren & bouwers. We begeleiden boeren om leverancier te worden van biobased materialen zoals Paulownia en Miscanthus, waar bouwers om zitten te springen. Met ons innovatieve model verdient de boer aan de vezels en aan de CO2-rechten (carbon credits), en ontstaat er zo een nieuw, toekomstbestendig verdienmodel voor de boer. Met ons partnership kunnen we boeren hoogwaardig plantmateriaal op het juiste moment leveren. Daarnaast bieden we gezamenlijk vakkundige begeleiding bij de teelt, zodat de boeren optimale opbrengsten kunnen behalen.”

Vorig bericht Spijkenisserbrug (N492): 6 nachtafsluitingen in januari en februari
Volgend artikel Subsidie voor woningbouwexpertise en collectieve wooninitiatieven

Nu op WijZuidHolland