Opening

Verra Makelaars opent derde kantoor in Rotterdam

Nieuw kantoor Hillegersberg vergroot servicegebied in de regio

Verra Makelaars opent derde kantoor in Rotterdam

Foto: Verra Makelaars

Verra Makelaars opent 1 maart de deuren van haar nieuwe kantoorpand in de Rotterdamse wijk Hillegersberg.  Het nieuwe kantoor is gelegen in de buurt van de Internationale School in Hillegersberg, een plek waar veel van de (expat)klanten zich bewegen. “We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding onze aanwezigheid in de regio versterkt en kansen biedt om onze service in Rotterdam te verbreden. Zo breiden we onze diensten steeds verder uit en kunnen we onze klanten echt van begin tot eind helpen met hun vraag”, aldus mede-eigenaar Martijn van der Laan.

Het nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor is een belangrijke stap in de groei van Verra Makelaars, dat zijn oorsprong vond als verhuurkantoor gericht op expats. Gestart met de focus op het bieden van huisvestingsoplossingen voor internationale professionals, heeft Verra Makelaars zich echter in de loop van 15 jaar ontwikkeld tot een vastgoedexpert binnen zowel de verhuur -als de verkoopsector. “Met dit kantoor openen we een laagdrempelige vestiging, waar iedereen elke zaterdag naar binnen kan stappen voor advies. We willen op deze manier graag onze kennis verspreiden onder een grotere doelgroep, want we merken dat er veel vragen zijn over de snel veranderende vastgoedmarkt. Iedereen die behoefte heeft aan gedegen advies of natuurlijk een gezellig praatje en een kop koffie is van harte welkom”, vertelt mede-eigenaar Niek Verra.

Woningmarkt uit het slop

Door kennis te delen door middel van lezingen en kennissessies, wil Verra Makelaars niet alleen haar klanten bijstaan in het nemen van weloverwogen beslissingen, maar ook een bredere gemeenschap informeren over de uitdagingen van de onroerendgoedsector.

Vorig bericht Jan-Paul van den Bosch treedt toe tot de Raad van Bestuur van Mourik
Volgend artikel Facilicom Group start met nieuwe functie: Programmamanager Sociaal Duurzaam

Nu op WijZuidHolland