Vakbeurs

Vakbeurs Auto Prof introduceert schadeherstelplein en verwelkomt nieuwe namen

Aanbod en demonstraties waar herstellingen en reparaties centraal staan

Vakbeurs Auto Prof introduceert schadeherstelplein en verwelkomt nieuwe namen

Foto: Auto Prof

Gorinchem,
Beursorganisator Easyfairs laat weten dat op 31 januari, 1 februari en 2 februari 2023 nieuwe namen, zoals Stokvis Equipment en Valvoline, zich hebben aangesloten bij Auto Prof. Ook maakt zij bekend dat meerdere bedrijven weer terugkeren als exposant. Tijdens Auto Prof 2023 wordt in samenwerking met diverse exposanten het schadeherstelplein gelanceerd en wordt de Demo Arena nog verder uitgebreid.

“Wij zijn erg blij om bekend te mogen maken dat meerdere partijen terug van weggeweest zijn, zoals Philips Automotive Lighting, Turbo Direct en AkzoNobel met hun merk Wanda. Tel daar nieuwkomers bij op als Valvoline, E-coatings en Stokvis Equipment en natuurlijk de vele trouwe exposanten. Je ziet dat Auto Prof 2023 een kwalitatief sterk deelnemersveld telt”, zegt Malou Peters namens de organisatie van Auto Prof.

Nieuw: schadeherstelplein

Vanwege de grote belangstelling introduceert de beursorganisatie het schadeherstelplein waar lakken, polijsten, poetsen en repareren centraal staan. Niet alleen in aanbod, maar ook met een breed scala aan demonstraties. Er wordt een complete spuitcabine opgebouwd door USI Nederland/PH Service, waar AkzoNobel en E-coatings hun lak- en spuitkunsten laten zien. Verder verzorgt Teamwise PDR & More demonstraties van de nieuwe Glue Pull Repair Techniek en staan er diverse poets- en polijstpartijen.

AMT Awards

Dit jaar keert ook de AMT Awards terug op Auto Prof. Studenten hebben wekenlang gestreden om de titel bedrijfs- en autotechnicus en professionals om autotechnicus van het jaar. De uitreiking van de winnaars zal op dinsdagavond 31 januari om 18.30 uur live op de beursvloer plaatsvinden.

Vorig bericht Zonnepanelen verhuurder Hallostroom groeit hard en breidt directie uit
Volgend artikel Bedrijven gaan samen strijd aan tegen personeelstekort in IT

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen