Infra

Tijdelijke afsluiting N216 te Goudriaan van 15 tot 18 december

Provincie voert voorbereidende werkzaamheden uit voor nieuwe rotonde

N216

Foto: Provincie Zuid-Holland

In het weekend van 15 tot en met 18 december voert de provincie Zuid-Holland voorbereidende werkzaamheden uit aan de N216 te Goudriaan. De N216 is tijdens deze periode afgesloten. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang.

Voorbereidende werkzaamheden

Om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren, vervangt de provincie Zuid-Holland de kruising N216/Smoutjesweg bij Goudriaan door een rotonde. Om de aanleg van de rotonde mogelijk te maken moeten eerst voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden. Een van deze werkzaamheden is de plaatsing van de voorbelasting. De voorbelasting bestaat uit het plaatsen van verschillende lagen zand en grond. Dit doet de provincie om te zorgen voor een stabiele ondergrond voor de nieuwe rotonde. Zonder de weg af te sluiten, kan de voorbelasting niet met de benodigde veiligheidsruimte worden geplaatst. Hierdoor is het noodzakelijk om de N216 tijdelijk af te sluiten.

Omleidingsroutes

De N216 is ter hoogte van Goudriaan afgesloten van vrijdag 15 december 21:00 uur tot en met maandag 18 december 06:00 uur. Tijdens de afsluiting zijn er omleidingsroutes. De omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer zijn te vinden op de website van de provincie. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang tijdens de werkzaamheden.

Vorig bericht A20: nachtafsluiting tussen Maasdijk en Vlaardingen-West
Volgend artikel Spijkenisserbrug 4 weken dicht voor asfaltwerkzaamheden

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland