Opening

Metamorfose voor DekaMarkt Leiden

In openingsweek profiteren klanten van diverse aanbiedingen

Metamorfose voor DekaMarkt Leiden

Deka Levendaal Leiden

Leiden,
Gisterochtend is aan de Levendaal in Leiden een compleet vernieuwde DekaMarkt open gegaan. In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen en worden de klanten getrakteerd op gratis producten.

Twee maanden geleden lag de focus op een snelle ombouw naar een DekaMarkt. Nu is deze winkel helemaal ingericht volgens het nieuwe concept. Nieuw in het aanbod zijn bijvoorbeeld de verse maaltijdsalades en de pokébowls. Ook is de afdeling verse bloemen en planten vergroot.

Het vlees komt uit eigen slagerij en de vernieuwde broodafdeling biedt volop keuze in brood uit eigen bakkerij. Medewerkers bakken bovendien de hele dag door verse broodjes, stokbroden en bijvoorbeeld gevulde koeken af.

Voordeel

Wat onderaan de streep afgerekend moet worden, is belangrijk. Daarom worden de prijzen scherp in de gaten gehouden en wordt voordeel geboden met meer dan 100 wekelijkse actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag en de Weekend 4-daagse. Daarnaast zijn er iedere dag meer dan 500 producten in de winkel superscherp geprijsd. Deze producten zijn herkenbaar aan de rode portemonnee ‘Lekker Laag’.

Trots op assortiment

Supermarktmanager Bjorn Blok: “Als je binnen komt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd gelijk al op. De maaltijden uit onze eigen keuken smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. Wie graag een wijntje drinkt, van borrelen houdt, of kiest voor biologisch, bieden we volop keuze. Ook onze vernieuwde bloemenafdeling vind ik een aanwinst. Dagelijks vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale. We vieren deze hele week feest, dus kom gewoon langs!”

De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en zondag van 09.00 tot 21.00 uur.

Vorig bericht Via metagenoom ziekteverwekkende virussen detecteren van onbegrepen infecties
Volgend artikel Bodemonderzoeken op en rond N206 duren tot 26 mei

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland