Opening

Lidl Rijswijk opent woensdag 29 maart

Na ruim twee maanden bouwen opening nieuwe winkel

Lidl Rijswijk opent woensdag

Foto: Lidl

Rijswijk,
Woensdag 29 maart opent Lidl na ruim 2 maanden bouwen om 09.00 haar nieuwe winkel in Rijswijk aan de Porseleinvlinderstraat. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Ook nieuw in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten op woensdag 29 maart tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Rijswijk Porseleinvlinderstraat een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 29 maart een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Vorig bericht ‘Creepz’ opent zaterdag 25 maart haar deuren
Volgend artikel Oostenrijk, op weg naar meest duurzame land

Nu op WijZuidHolland