Opening

‘Creepz’ opent zaterdag 25 maart haar deuren

Nieuw Kijkduin verwelkomt nieuwe ondernemer

'Creepz' opent zaterdag deuren

Eigenaren Tonny Groenendijk en Jan Kees Hoek. Foto: Creepz

Den Haag,
Op zaterdag 25 maart is badplaats Nieuw Kijkduin een winkel rijker. Creepz, de ‘streetstyle store’ met een al bestaande vestiging in Dordrecht, opent haar tweede vestiging aan de Haagse kust.

Het concept Creepz

De winkel richt zich op zowel kinderen als volwassenen. De winkel richt zich met name op jonge gezinnen, actieve buitensporters en (dag)toeristen. Naast kleding verkoopt de winkel ook skateboards, longboards, rollerskates en accessoires zoals zonnebrillen en sieraden. Het aanbod is afgestemd op de strandcultuur van de badplaats.

De locatie Nieuw Kijkduin

De ondernemers achter Creepz zijn enthousiast over de locatie. “Wij zijn ervan overtuigd dat Nieuw Kijkduin de mooiste badplaats van Nederland wordt en dat Creepz het aanbod geweldig aanvult.” aldus Jan Kees Hoek, eigenaar van Creepz samen met Tonny Groenendijk. De ondernemers verwachten samen met andere ondernemers Nieuw Kijkduin te laten bruisen.

Opening zaterdag 25 maart

Creepz luidt de opening feestelijk in met activiteiten. Bezoekers kunnen op zaterdag 25 maart diverse prijzen winnen. Bij een minimale besteding mag een klant aan het prijzenrad draaien.

Nieuw Kijkduin

Het project Nieuw Kijkduin is een ontwikkeling van FRED Developers. Het betreft de transformatie van badplaats Kijkduin naar een hoogwaardige vierseizoenen familiebadplaats voor jong en oud met gevarieerd aanbod van retail en horeca. Het is de ambitie om van Nieuw Kijkduin een omgeving te maken waar wonen, ondernemen en genieten samenkomen op één plek aan de kust van Den Haag. De eerste fase van Nieuw Kijkduin is al geopend, met een foodcourt, winkels en horecagelegenheden om te bezoeken. De tweede en tevens laatste fase van het project is in aanbouw en verwelkomt op gefaseerde wijze nieuwe ondernemers.

Vorig bericht Kopgebouw op Smart Campus Leerpark in Dordrecht officieel geopend
Volgend artikel Lidl Rijswijk opent woensdag 29 maart

Nu op WijZuidHolland