Overname

Leadinfo neemt Futy over om MKB-bedrijven te helpen

Overname versterkt en verbreedt productaanbod van Leadinfo

Leadinfo neemt Futy over om MKB-bedrijven te helpen

Foto: Leadinfo en Futy

Leadinfo kondigt de overname aan van Futy (futy.io), een Utrechtse start-up die chatbots aanbiedt om websitebezoekers om te zetten in leads, bijvoorbeeld via WhatsApp. Maandelijks worden de chatbots meer dan 36 miljoen keer gebruikt.

Futy’s overname

Opgericht in 2020 door Guus Kolk, Emiel Kolk en Ghislaine Botden, gebruikt Futy leadbots – vergelijkbaar met chatbots – om websitebezoekers om te zetten in leads. De leadbots vragen essentiële informatie via WhatsApp of andere kanalen en sturen deze vervolgens naar de juiste afdeling of contactpersoon binnen de organisatie. Deze geautomatiseerde aanpak stelt bedrijven in staat om tot 300% meer leads te genereren dan traditionele methoden.

Leadinfo

Leadinfo, dat in 2022 is toegetreden tot team.blue, is een van de snelstgroeiende SaaS-bedrijven in Nederland, volgens de Deloitte Fast 50 en SaaS100. De software van Leadinfo stelt bedrijven in staat om hun B2B-websitebezoekers te identificeren en meer leads te genereren. Leadinfo is opgericht in 2017 en bedient meer dan 5.000 klanten en 2.000 partners vanuit zijn 5 kantoren verspreid over Europa.

‘Enthousiast over integratie’

Deze overname zal het het productaanbod van Leadinfo verbreden en versterken. Klanten en partners van Futy kunnen het product zoals gewoonlijk blijven gebruiken – in de toekomst zullen ze worden gemigreerd naar het Leadinfo-platform. “Ik ben enthousiast om het Futy-product toe te voegen aan het productaanbod van Leadinfo. Klanten kunnen in enkele minuten een chatbot opzetten en het maximale halen uit hun bestaande websitebezoekers zonder de noodzaak van extra marketinginvesteringen.” Aldus Quirijn Kleppe, Co-CEO bij Leadinfo “We zijn enthousiast over de integratie van Futy in Leadinfo. Omdat veel van onze klanten al Leadinfo-gebruikers zijn, zien we dit als een geweldige kans om een complete oplossing te bieden voor leadgeneratie bij MKB-bedrijven.” Aldus Emiel Kolk, Co-Founder bij Futy

Vorig bericht Spijkenisserbrug (N492): 6 nachtafsluitingen in januari en februari
Volgend artikel WeGrow en Dealin.Green gaan exclusieve samenwerking aan

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland