Samenwerking

Kitepower en eFuelution bundelen krachten

Samenwerking Kitepower en eFuelution brengt geavanceerde technologieën en expertise samen

Kitepower en eFuelution bundelen krachten

Bron: Kitepower

Delft,
Kitepower en eFuelution, een projectontwikkelaar gespecialiseerd in waterstofelektrolyseprojecten, zijn verheugd een strategische samenwerking aan te kondigen. Dit partnerschap is gericht op het versnellen van de ontwikkeling van groene waterstofprojecten, waarbij gebruik wordt gemaakt van Kitepower’s technologie als aanvullende oplossing.

Groene waterstof staat voorop in de energietransitie als een schone en veelzijdige brandstof die toepasbaar is in diverse sectoren, waaronder transport, industrie en infrastructuur. Met Nederland dat streeft naar klimaatneutraliteit tegen 2050, komt groene waterstof naar voren als een cruciaal element om dit ambitieuze doel te bereiken. eFuelution, als projectontwikkelaar op het gebied van groene waterstofinitiatieven, zet zich in voor het versnellen en optimaliseren van de ontwikkeling van waterstofprojecten, met als resultaat een duurzame en kosteneffectieve energieoplossing.

Synergie van innovatie voor duurzame oplossingen

De samenwerking tussen Kitepower en eFuelution brengt geavanceerde technologieën en expertise samen uit zowel de sector van de windenergie als die van waterstof. Door de krachten te bundelen, streven de partners ernaar om de realisatie van groene waterstofprojecten te versnellen, terwijl ze tegelijkertijd de productiekosten verlagen.

Johannes Peschel, CEO van Kitepower: “We zijn enthousiast over de samenwerking met eFuelution, waarbij we nieuwe toepassingen van ons systeem verkennen in de waterstofsector. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze technologie naadloos te integreren in waterstofprojecten en zo aanzienlijke vooruitgang te boeken in de energietransitie.”

Hanno Hardenbol, Project Development Consultant – Clean Energy bij eFuelution: “Onze samenwerking met Kitepower stelt ons in staat om hun baanbrekende technologie te benutten, met het potentieel om de productie van groene waterstof te revolutioneren. Samen zijn we in staat om duurzame en economisch haalbare waterstofprojecten te leveren.”

Vorig bericht Glasvezel voor bedrijventerrein in Berkel en Rodenrijs
Volgend artikel 22 faillissementen in week 17 in Zuid-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland