Award

Hilton uitgeroepen tot Topwerkgever in Europese hospitalitysector

Hilton uitgeroepen tot leidende horecawerkgever in Best Workplaces in Europe™-lijst van 2023

Hilton uitgeroepen tot Topwerkgever in de Europese hospitalitysector

Foto: Hilton

Hilton is door Great Place to Work in zijn prestigieuze lijst van Best Workplaces in Europe 2023 in de categorie Multinationals uitgeroepen tot de beste werkgever op het gebied van gastvrijheid en als nummer 3 in totaal. Deze aankondiging volgt op Hilton’s eerste plaats in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Portugal en Zwitserland, evenals acht andere top 10-plaatsen in heel Europa dit jaar. De Hilton hotels in Nederland staan op de achtste plek. De onderscheiding markeert ook het vijfde achtereenvolgende jaar dat Hilton de top heeft bereikt in de hospitality industrie.

David Kelly, Senior Vice President Continental Europe bij Hilton: “We zijn enorm verheugd deze award te ontvangen, die onze toewijding aan een uitstekende bedrijfscultuur onderstreept. Onze investering in de loopbanen en het welzijn van onze werknemers is de kern van het succes van Hilton en de betrouwbare en vriendelijke service die onze gasten ervaren. Deze award onderstreept onze inzet voor diversiteit, gelijkheid en inclusie, onze inspanningen op het gebied van geestelijke gezondheid en onze kansen om te reizen. Het getuigt van de aantrekkingskracht van een carrière bij Hilton.”

De rangschikking van Great Place to Work is gebaseerd op directe feedback van medewerkers en omvat diverse factoren zoals vertrouwen, bedrijfscultuur, inclusie, welzijn op het werk, perceptie van werk-privébalans en carrièrekansen. Van de 3.350 deelnemende bedrijven, zowel klein als groot, werden slechts 150 Best Workplaces in Europe geselecteerd. Vorig jaar stond Hilton ook op nummer 3 in de categorie Multinationals in de lijst van Best Workplaces in Europe.

Vorig bericht Niek Verra wint titel 'Meest Markante Vastgoed Persona van 2023
Volgend artikel RWE en Kitepower openen testlocatie voor Airborne Wind

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland