Opening

Glow Institute open in Rotterdam en brengt ‘skin gym’ naar Nederland

3 september vond de opening plaats door Olcay Gulsen

opening glow rotterdam
Het is geen geheim dat wij Nederlanders achterlopen als het gaat om een uitgebreide huidroutine. Een plens water in de avond, dag -en nachtcrème en misschien een wekelijks scrubje. Daar houdt het vaak wel op. Als het aan Glow Institute ligt, gaat dit snel veranderen. Met de opening van een salon van maar liefst 200m2 in Rotterdam, is de nieuwe vestiging de plek waar huidminnend Nederland naartoe kan voor de meest innovatieve huidbehandelingen. Met vijf state of the art behandelruimtes, een juice -en lunchbar, een groot assortiment met de nieuwste skin -en beautyproducten, een beauty bar met de producten van Olcay Gulsen én flagshipstore van SKNGM, heeft de Nederlandse vrouw (en man) geen reden meer om de huid te vergeten. “Dat Glow Institute de modernste behandelmethodes aanbiedt, blijkt wel uit het feit dat we de flagshipstore zijn van SKNGM; de eerste sportschoolachtige workout voor de huid. Met speciale massagetechnieken wordt de huid onderworpen aan een sportsessie.” Aldus founder Mariëlle van der Reek. De gemotiveerde skinsporter kan bij Glow Institute (net zoals in de sportschool) een abonnement afsluiten, waardoor er in een kuurverband gewerkt wordt aan een fitte huid en gezonde huid.

SKNGM

Met gebruik van speciale gymtools, traint de licensed SKNtrainer de huid. De behandeling start met een warming up door de gezichtspieren te stretchten. Wat volgt is een high impact workout, waarbij intensieve grepen worden afgewisseld met face cardio. De behandeling eindigt met een cooling down zodat de huid weer tot rust wordt gebracht. Inwerkend op de diepere huidlagen, lost de workout verklevingen en spanningen op. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, terwijl de sculpting tools zorgen voor verminderd zichtbare rimpels.  Maar gym workouts voor de huid is niet het enige wat Glow Institute aanbiedt: “Elke behandeling passen we specifiek aan op de behoefte van de huid. Daarna maken we een individueel behandelplan. Geen huid is namelijk hetzelfde. Daarom bieden we de meest moderne en veelzijdige technieken aan, van orthomoleculaire therapie tot aan medische behandelingen.”

Het nieuwe Glow Institute

Glow Institute timmert sinds 1,5 jaar aan de weg om huidbehandeling te moderniseren. Mariëlle: “Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist heb ik gewerkt bij allerlei beautysalons. Ik had vaak het gevoel dat behandelingen niet optimaal en effectief werden uitgevoerd.” Daarom besloot ze voor zichzelf te beginnen. In een salon naast haar huis startte Mariëlle met Glow Institute. “Ik ben me toen gaan verdiepen in de wetenschap achter huidverzorging en heb met behulp van bewezen effectieve apparatuur mijn eigen behandelingen ontwikkeld.” Ze begon klein en lokaal, maar het duurde niet lang voordat het landelijk bekend werd hoe effectief haar behandeling waren. Klanten vanuit heel het land wisten haar te vinden voor een op maat gemaakte behandeling en advies. De stap naar een nieuwe en grotere locatie was dan ook noodzakelijk om aan de explosieve vraag te kunnen voldoen. Met de opening van de nieuwe locatie in Rotterdam brengt Glow Institute als voorloper op het gebied van skin care vernieuwende en huidverbeterende technieken naar Nederland. Mariëlle: “De huid is ons grootste orgaan. Het vormt letterlijk de barrière tussen ons lichaam en schadelijke invloeden van buitenaf. Het is belangrijk om deze dus goed te onderhouden en te verzorgen.”

Vorig bericht Grote tegenslag voor Delfts Solar Team 
Volgend artikel Presentatie ontwerpschets aanleg getijdenatuur in het Gors en de Aanwas (boven Merwede)

Nu op WijZuidHolland