Jubileum

Festive restaurant GRACE bestaat 1 jaar en pakt uit

Op vrijdag 1 maart wordt de feestmaand afgetrapt

Festive restaurant GRACE

Festive Restaurant Grace viert haar eerste verjaardag met een feest van maar liefst één maand. Op vrijdag 1 maart wordt de feestmaand afgetrapt met een ‘festive night’ zoals we het van haar gewend zijn. Op deze avond transformeert Grace opnieuw in een plek waar niets te gek is en alles mag. Denk aan: live shows, danseressen, entertainment, vuurwerk & shots on the house! Deze flamboyante feestavonden worden gedurende alle weekenden in maart herhaald. Op 31 maart wordt het feest geheel in stijl afgesloten door niemand minder dan Wolter Kroes. Het publiek geniet tijdens zijn spetterende show van een uitgebreide Paasbrunch met bijbehorende festive bubbels.

Festive Paasbrunch

Op eerste paasdag wordt de feestmaand van Grace geheel in stijl afgesloten met een smaakvolle Paasbrunch vanaf 12.30 uur. Schuif aan voor een bruisende middag vol lekkernijen en entertainment van Wolter Kroes. Gasten kunnen kiezen voor het speciale Paasbruncharrangement voor 75 euro per persoon, inclusief een 3-gangen shared menu, heerlijke amuse, champagne bij ontvangst én live entertainment. Liever alleen de show bekijken met een lekker drankje? Geen probleem. Er zijn ook losse tickets beschikbaar voor 25 euro per persoon.

Wie jarig is, trakteert.

De feestmaand van Grace beperkt zich gelukkig niet alleen tot de avond en de middag. Ook aan de vroege vogels is gedacht: want ‘Wie jarig is – trakteert’ is het motto. Daarom kunnen alle gasten de gehele maand vroeg genieten van een speciaal 1+1 gratis ontbijt (op reservering). Daarnaast is er ook een feestelijk Celebration-menu te boeken voor 35 euro per persoon (met uitzondering van vrijdag en zaterdag).

Een plek met allure

Geïnspireerd door wereldberoemde restaurants uit Parijs, Londen, Barcelona en Madrid, vond de grootse opening van Grace alweer één jaar geleden plaats. Het gigantische hoekpand op de Coolsingel, tegenover het statige stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door doorgewinterde horecaondernemer Herman Hell. Een jaar na dato, is hij daar met Grace ruim in geslaagd. “Met Grace wilden we Rotterdam iets moois geven. Een plek waar jezelf zijn wordt toegejuicht en waar we met elkaar het leven vieren. Of het nu gaat om een Parisian breakfast, een relaxte lunch of een uitgebreid diner met champagne, cocktails en dansen tot we niet meer kunnen. Alles gebeurt bij Grace met stijl. Of zoals we zelf zeggen: It’s about how.”

Vorig bericht umob integreert als eerste alle deelscooteraanbieders in één app
Volgend artikel Mourik benoemt nieuwe Directeur Veiligheid

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland