Event

Eerste spreker Bloemen & Planten Plein op Trendz Najaar bekend

Elvira Heus Brouwer van Loose Florals is spreker op Trendz

Eerste spreker Bloemen & Planten Plein op Trendz Najaar bekend

Foto: Trendz

Gorinchem,
Na een succesvolle introductie van het Bloemen & Planten Plein op de afgelopen voorjaarseditie van Trendz keren het plein en het programma terug met een groter aanbod. Zowel het plein als het programma zet de organisatie van Trendz neer in samenwerking met eventpartners Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Bloem & Blad, Jodeco Glass en Smithers Oasis. Samen maken zij de eerste spreker van het programma bekend dat speciaal is opgezet voor de bloemisten, tuincentra en groenstylisten van de Benelux. Dit is niemand minder dan Elvira Heus Brouwer van Loose Florals.

Minder is meer

Elvira van Loose Florals biedt de ondernemer inspiratie voor de juiste balans op de openingsdag van Trendz Najaar 2023, zondag 27 augustus om 13.00 uur. Tijdens haar inspiratiesessie neemt ze de bezoekers mee in het ‘minder maar beter’ principe. Dat is een levenswijze die alles optimaliseert. Het efficiënter beheren van bloemen, personeel en kosten; het genieten van een evenwichtige werk-privébalans, het verhogen van de productiviteit en het laten groeien van het vermogen.

Nieuwe editie wekt enthousiasme op

Bram Rijkers, commercieel manager van VBW: “We kijken uit naar de nieuwe editie van Trendz. Was de januari-editie al geslaagd, het belooft voor bloemisten nu nog aantrekkelijker te worden. Er zijn meer interessante standhouders en daarnaast hebben we het podiumprogramma iets anders opgezet. Kortere presentaties die nog meer gericht zijn op nieuwe marktkansen. We zijn dan ook erg trots dat Elvira Brouwer haar visie op ondernemen geeft en laat zien dat minder meer is.”

Bedrijven en merken

Naast het terugkeren van Jodeco Glass en Smithers Oasis kunnen er nog meer bedrijven verwacht worden bij het Bloemen & Planten Plein, zoals Bloomer Flowers BV, Causeway Bay, Four Seasons Quality, Kolony, Luimes en Luimes, Mini-Art Products, NDT International, PURE by Jasaco, Roberts Collection, Sideau Agra-Wool, Ter Steege, Van der Gucht, Wilma’s Tuin en WY Bloemisten. Ook is er veel buiten het plein te ontdekken, waaronder Christmas Inspirations, Colours & Green, Decostar, Deluxe Home Art, Fidrio, Goods by Goedegebuure, Goodwill M&G, Hendriks Deco BV, Jack Mensinga Christmas Collection, Mansion Atmosphere, Meander, PeriLiving, Prospectt, SCENTS, Vazen Atelier en nog veel meer. Een voorlopig overzicht van de ruim 300 merken zijn te vinden via de website.

27 augustus t/m 29 augustus

Trendz Najaar 2023 is dit jaar te bezoeken op zondag 27 augustus, maandag 28 augustus en dinsdag 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Geïnteresseerden kunnen zich registreren via www.trendzvakbeurzen.nl.

Vorig bericht Damen nieuwe vervoerder veer Maassluis-Rozenburg
Volgend artikel Opening nieuwe tabakswinkel in Loosduinen, Den Haag

Nu op WijZuidHolland