Technologie

Daikin lanceert een nieuwe luchtbehandelingskast

Daikin heeft de introductie van de nieuwe Modular T-serie aangekondigd

 

 

Capelle-aan-den-IJssel,
Daikin heeft de introductie van de nieuwe Modular T-serie aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan het aanbod aan luchtbehandelingskasten van Daikin. Het volledig geoptimaliseerde ontwerp van de compacte Modular T, met hoogwaardige onderdelen en de modernste technologie, levert een lange levensduur en een hoog rendement voor een uitstekende binnenluchtkwaliteit.  

Een gezondere omgeving creëren

We brengen elke dag meer dan 90% van onze tijd binnen door. Desondanks vragen we ons maar zelden af: “Hoe gezond is de lucht die ik inadem? Zou die lucht schadelijk voor mijn gezondheid kunnen zijn?” In elke omgeving bevinden zich zwevende ziekteverwekkers, vluchtige organische stoffen (VOS), CO2-deeltjes en stofdeeltjes. De concentratie van deze verontreinigingen kan schadelijk zijn voor de gezondheid van de aanwezigen in een gebouw.De Modular T luchtbehandelingskast van Daikin filtert de buitenlucht om externe verontreinigingen te verwijderen voordat de buitenlucht naar binnen gaat. Tegelijkertijd zuigt het systeem binnenlucht uit het gebouw en spoelt zodoende de ruimte voortdurend met gezonde frisse buitenlucht.

Geavanceerde functies combineren voor een innovatieve oplossing

De Daikin Modular T is verkrijgbaar in vijf verschillende grootten, met een luchtdebiet van 200m3/u tot meer dan 4000m3/u. De Daikin Modular T biedt een uitstekende oplossing voor verschillende gebruiksscenario’s, waaronder klaslokalen, kantoren, sportscholen en winkels.

Een aantal unieke functies van de Modular T zijn: 

  • Drie afzonderlijke filterfases voor een veilige en gezonde omgeving en gegarandeerd zuivere lucht.
  • Plug & play unit met een geïntegreerde DX-batterij te combineren met VRV- of ERQ-condensing units voor een unieke, complete verse lucht oplossing van Daikin.
  • Geïntegreerde mengluchtklep voor beperking van het energieverbruik en lagere bedrijfskosten.

Met deze functies en een breed scala aan accessoires is de Modular T één van de meest volledige en compacte luchtbehandelingskasten op de markt.

Het beperkte vloeroppervlak is één van de unieke kenmerken van de nieuwe Modular T. Zelfs de installatie van het grootste model is een fluitje van een cent met dank aan de maximale diepte van 890mm. De andere modellen uit de serie zijn net zo compact met dieptes van 790mm of, bij het kleinste systeem (grootte 03), slechts 550mm. Bovendien worden grotere modellen in delen geleverd voor snel en eenvoudig transporten en hanteren.

De Modular T is beschikbaar in twee verschillende configuraties – rechtszijdig en linkszijdig – en kan uitgerust worden met één van de twee onderstaande besturingsplatformen:

  1. Smart-regeling: Daikin F1/F2- en P1/P2-protocollen bieden directe connectiviteit tot het communicatieplatform van Daikin.
  2. Pro-regeling: Open regelplatform – de nieuwe digitale regeling van de Daikin digitale plug & play zorgt ervoor dat het systeem snel en eenvoudig opstart en efficiënt werkt.
Vorig bericht Tekort aan jongeren een uitdaging op arbeidsmarkt in Haaglanden
Volgend artikel Zonnepanelen verhuurder Hallostroom groeit hard en breidt directie uit

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland