Kerst

Amazon.nl opent foute Kersttruien winkel

Honderden verschillende foute kersttruien waaronder een exclusieve limited edition kersttrui

Amazon.nl opent grootste foute Kersttruien winkel

Amazon.nl opent een online foute kersttruien winkel, met honderden verschillende foute kersttruien waaronder een exclusieve limited edition foute kersttrui van Dries Roelvink . Kerst staat voor warmte en samenzijn en daar is Amazon graag een inspiratiebron voor. Aan een uitgebreid aanbod van de leukste items voor het kerstdiner, versiering voor de kerstboom, en cadeaus voor onder de kerstboom, voegt Amazon.nl dit jaar een speciale foute kersttruienwinkel toe. Met de ‘Internationale Foute Kersttruien Dag’ (Ugly Christmas Jumper Day) op 16 december in aantocht, wordt de vraag naar foute kersttruien steeds groter. In samenwerking met Dries Roelvink is er een limited edition kersttrui ontwikkeld om de unieke kersttruienwinkel extra glans te geven. Iedereen kan nu op 16 december, tijdens Foute Kersttruien Dag, of welk moment dan ook, goed voor de dag kan komen met de leukste of meest verrassende kersttrui. In de kersttruienwinkel is een brede selectie van leuke, grappige of hysterische kersttruien te vinden, met truien van sneeuwpop tot rendier en zelfs met ledverlichting.

Limited Edition kersttrui van Dries Roelvink

Om de kersttruienwinkel extra luister bij te zetten heeft Amazon in samenwerking met Dries Roelvink de speciale ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Deze limited edition kersttrui is verkrijgbaar voor €39,95 in de maten small, medium, large en extra large. De  opbrengst van deze trui zal worden verdubbeld door Amazon, en geschonken worden aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui van Dries Roelvink en de kerstruienwinkel zijn dinsdagavond tijdens een unieke fashionshow in Amsterdam feestelijk gepresenteerd.

Alles voor een magische kerst

Alle benodigdheden om er een magische kerst van te maken heeft Amazon.nl samengebracht in een speciale kerstwinkel, van make-up voor de beste looks, de leukste cadeautjes om te geven aan elkaar en de mooiste kerstdecoratie, woonaccessoires en tafelbenodigdheden om je huis om te toveren in de juiste sfeer voor dat speciale kerstdiner. En juist dit daar helpt Amazon klanten om te besparen tijdens de feestdagen. Van een brede selectie producten tegen alledaagse lage prijzen, tot grote kortingen die kunnen helpen bij het besparen op kosten voor de feestdagen. Met het assortiment dat je nodig hebt, en het gemak van een snelle, probleemloze bezorging.

Vorig bericht Vakbeurs Auto Prof introduceert schadeherstelplein en verwelkomt nieuwe namen
Volgend artikel Bedrijven gaan samen strijd aan tegen personeelstekort in IT

Nu op WijZuidHolland