Verkeer

Afsluiting N11 tussen Zoeterwoude Rijndijk en Alphen a/d Rijn Oost

Werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdag 23 september

Afsluiting N11 tussen Zoeterwoude Rijndijk en Alphen a/d Rijn Oost

Leiden, Alphen aan den Rijn,
Rijkswaterstaat werkt op vrijdag 23 september tot zaterdag 24 september aan de N11. Verkeer moet rekening houden met 10-15 minuten extra reistijd en word door middel van bebording omgeleid.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdag 23 september, 20.00 uur en zullen duren tot zaterdag 24 september, 14.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N11 tussen knooppunt Zoeterwoude Rijndijk Ommedijksweg en Alphen aan den Rijn-Oost afgesloten. Nood- en hulpdiensten kunnen bij hoge prioriteit de werkzaamheden met gepaste snelheid passeren.

Omleiding

Verkeer vanuit Leiden en Rotterdam wordt via de A4 richting de A12 ter hoogte van Den Haag omgeleid. Vanaf de A12 kan verkeer, middels de N459 zijn weg vervolgen. Verkeer vanuit Utrecht wordt ter hoogte van Bodegraven middels bebording via de A4 en A12 richting de N11 omgeleid.

Advies aan weggebruikers

  • Plan de reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie;
  • Houd rekening met extra reistijd;
  • Pas, indien mogelijk, het reisgedrag aan om vertraging door de werkzaamheden te vermijden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route;
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg. Houd het navigatiesysteem (bijvoorbeeld TomTom of Waze) in de gaten voor de actuele reistijdinformatie.

Waarom werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden word zowel aan de weg, als de omgeving gewerkt. onderhoud omvat onder andere groen, waterafvoer, asfalt, vangrails en verlichting.

Vorig bericht Belasting & Douane Museum sluit aan bij netwerk van Canon Nederland
Volgend artikel Tempo verduurzamen bouw te laag & technologie staat in kinderschoenen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland