Felixx.®Groep

Met onze groep voorzien wij onze relaties van continu actueel advies en nemen wij hen het werk uit handen. Hierbij staat voorop dat wij ze vooral de rust willen bieden dat alles goed geregeld is. Door kennis en ervaring samen te brengen in één groep kunnen wij onze relaties compleet de zorgen uit handen nemen op het gebied van pensioenen, verzekerbare arbeidsvoorwaarden, HR-vraagstukken en bedrijfsverzekeringen.

  • Missie

De missie van de Felixx. Groep is om werkgevers op het gebied van (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden en bedrijfscontinuïteit alle werk en zorgen uit handen te nemen. Dit brengt Felixx. in praktijk door risicomanagement centraal te stellen en ervoor te zorgen dat de relaties van Felixx. de zekerheid wordt geboden dat alles goed geregeld is. Felixx. werkt hiervoor met hoog opgeleide medewerkers.

  • Visie

Met de groep voorzien wij onze relaties van continu actueel advies en nemen wij hen het werk uit handen. Hierbij staat voorop dat wij ze vooral de rust willen bieden dat alles goed geregeld is. Wij zijn in onze missie geslaagd als zij geen zorgen meer hebben over de risico’s die zij als ondernemer en werkgever lopen.

Contacteer Felixx.®Groep

Expertcolumns Felixx.®Groep

FELIXX.®GROEP

test