Retail

Zeeman winkel in Culemborg volledig gerenoveerd

Winkel heeft een vernieuwd interieur en verbeterde indeling

Zeeman winkel in Culemborg volledig gerenoveerd

Alphen aan den Rijn,
Zeeman heeft de winkel in Culemborg volledig gerenoveerd. De winkel heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet. De heropening van de winkel wordt op maandag 8 juli gevierd met korting en cadeaus. Klanten die de winkel op die dag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste 400 klanten een welkomstgeschenk.

Bekend concept met nieuw interieur

De nieuwe winkel heeft een lichter interieur, en de winkel is overzichtelijker qua opzet, wat het nog makkelijker maakt om producten te vinden. Ook in deze winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.

Een winkel voor iedereen

Regiomanager M. Hermans is trots op de renovatie van de winkel aan de Markt 33: “We zijn ontzettend blij met het nieuwe interieur van de winkel. Ondanks dat de winkel in een nieuw jasje is gestoken blijven onze producten toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee.”

In deze nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycled.

Openingstijden

De winkel in Culemborg hanteert de volgende openingstijden:
Maandag: 13.00 – 18.00
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 18.00
Vrijdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Vorig bericht 49 Bedrijven failliet in Zuid-Holland
Volgend artikel Subsidie biodiversiteit en waterkwaliteit op landbouwgronden

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen