Nieuws

Winkelnetwerk Fietsvoordeelshop.nl groeit snel door

Met de recente aanvullingen komt Fietsoordeelshop.nl op een totaal van 20 winkels

Winkelnetwerk Fietsvoordeelshop.nl groeit snel

Fietsvoordeelshop.nl zet een grote stap in de uitbreiding van haar winkelnetwerk. In het eerste kwartaal van 2022 zijn filialen geopend in Goes, Heerenveen, Rotterdam en Rijswijk. In Zoeterwoude-Rijndijk opent in april een winkel en later dit jaar volgt nog een winkel in het oosten van Nederland. Met de recente aanvullingen komt Fietsoordeelshop.nl op een totaal van 20 winkels, goed verspreid over Nederland. Het bedrijf hoopt zo nog meer mensen het plezier van fietsen te laten beleven. 

Het verkopen, repareren en onderhouden van fietsen is mensenwerk. Het zijn de mensen in de winkel die je persoonlijk advies geven. En het zijn de mensen in de werkplaats die je fiets technisch weer klaarstomen voor zorgeloze kilometers. Fietsvoordeelshop.nl streeft naar een fijnmazig filialennetwerk om lokaal goed vertegenwoordigd te zijn. Op hoge snelheid voegt het bedrijf de daad bij het woord. In krap 5 jaar tijd werd het aantal winkels vertienvoudigd, van 2 winkels in 2017 naar 20 in 2022.

Feestelijke openingsweken

De afgelopen maanden kregen de buitengevels van de panden in Heerenveen, Rotterdam en Rijswijk de kenmerkende blauwe kleur. Deze filialen verwelkomen inmiddels de eerste klanten. De officiële openingsweken vinden op dit moment plaats. De nieuwe medewerkers zijn enthousiast. Zo wijst Jan van Leeuwen, filiaalmanager van Fietsvoordeelshop.nl Rotterdam, graag op wat zijn zaak uniek maakt: ‘Overdekt proefrijden over een traject van een kilometer behoort hier in Delfshaven tot de mogelijkheden. Ideaal op regenachtige dagen.’

Nog meer winkelopeningen in 2022

Het blijft niet bij Heerenveen, Rotterdam en Rijswijk. In april ontvangt het nieuwe filiaal in Zoeterwoude-Rijndijk haar eerste klanten, om medio mei de openingsweek te beleven. Later dit jaar zal een nieuwe zaak in het oosten van Nederland de deuren openen. Daarnaast is in januari Fietsen&Fitness XXL by Jeremiasse in het Zeeuwse Goes overgenomen door Fietsvoordeelshop.nl. Dit voorjaar wordt het pand verbouwd, om niet veel later met een nieuwe inrichting en een blauwe gevel weer open te gaan.

Belgie en bouw nieuw magazijn 

Fietsvoordeelshop.nl ziet ook potentie buiten Nederland. Binnenkort maakt het bedrijf meer bekend over haar eerste stappen op de Belgische markt. Om de sterke groei te kunnen opvangen wordt op dit moment het magazijn van Fietsvoordeelshop.nl in Heerhugowaard uitgebreid. Met de nieuwbouw is het mogelijk om grotere voorraden te houden en meer fietsen sneller uit te leveren.

Het voordeel van winkel en webshop in één

Fietsvoordeelshop.nl is zowel online als offline sterk gegroeid in de afgelopen jaren. Sinds twee jaar heeft Louwman Group een belang in Fietsvoordeelshop.nl. De betrokkenheid van deze totaalaanbieder binnen het mobiliteitsdomein is mede bepalend geweest voor het succes.

Vorig bericht Werk is de beste vorm van sociale zekerheid
Volgend artikel Aantal hospitality vacatures stijgt met 117% in Zuid-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland