Nieuws

Vind met WijBusinessNieuws je nieuwe collega

Plaats een vacature op een of meer dan 3000 kanalen, inclusief socials

Vind met WijBusinessNieuws je nieuwe collega

Het regionale platform WijBusinessNieuws brengt nieuws voor de ondernemers, maar gaat nu een stap verder. Het nieuwsorgaan is namelijk een samenwerking aangegaan met onafhankelijk recruitmentplatform Brockmeyer. Als ondernemer hoef je niet verder te kijken, want Wij heeft het nu allemaal in huis. Het laatste nieuws in ondernemersland én de ruimte om geschikt personeel te vinden met behulp van Brockmeyer. Met als kers op de taart korting wanneer je een vacature plaatst via WijBusinessNieuws! 

Improving Recruitment

WijBusinessNieuws en Brockmeyer snappen het belang van goed personeel. Zo gaat Brockmeyer geen recruitmentuitdaging uit de weg. Voor bedrijven, groot en klein, wordt alles van a tot z geregeld op een innovatieve manier. Met behulp van een vijftal stappen zorgen we voor een betrouwbaar resultaat. Analyseren, adviseren, creëren, genereren en evalueren, maakt onze gezamenlijke service experts in vacaturemarketing. En deze expertise bieden ze nu ook aan via WijBusinessNieuws.

Eenvoudig vacatures plaatsen via WijBusinessNieuws

Dat goed en prettig personeel belangrijk is, lijkt zo klaar als een klontje. Maar hoe we de parels uit de massa werkzoekenden halen, dat is niet altijd duidelijk. In onze vacaturemarketingportal krijg je gratis toegang tot meer dan 3.000 wervingskanalen in binnen- en buitenland. Is er toegang tot intelligente doelgroepdata en kun je zelfs gebruik maken van een vacatureverbeteraar. En ja, dat is belangrijk. Voor het vinden van de juiste mensen, heb je het juiste taalgebruik nodig. Deze verbeteraar is AI-gestuurd en vergelijkt succesvolle vacatures met die van jullie. Zijn er nog verbeterpunten? Dan worden deze als suggesties aangedragen.
Je kunt dus met deze bron van informatie en suggestie-tool zelfstandig en binnen no-time een succesvolle vacaturecampange opzetten. En deze sluit dan ook nog eens naadloos aan bij jullie wensen.

Op zoek naar personeel? Probeer het nu uit

Dus of het nu gaat om een nieuw teamlid of om jullie werkgeversmerk te positioneren. Wij helpen! Het bureau kijkt naar kenmerkende wervingsbehoefte en zorgt ervoor dat jullie vacature op de juiste kanalen voor de juiste kandidaten zichtbaar is. Wanneer een potentiële kandidaat zich aanmeldt, komt deze zonder tussenkomst van ons in jullie eigen systeem binnen. Wél de hulp met het plaatsen van een succesvolle vacature, maar het sollicitatieproces in eigen beheer kunnen houden. Wie wil dat nou niet? Probeer het nu uit en maak een gratis account aan!