Event

TUI wint shopping award 2023

TUI neemt trots award in ontvangst in categorie reisaanbieders

Tui wint shopping award 2023

Foto: TUI

Rijswijk,
Tijdens een feestelijke gala-avond werden gisteravond in Huis ter Duin in Noordwijk voor de 21e keer de Schopping Awards uitgereikt. TUI sleepte de award in de wacht in de categorie reisaanbieders. Een trots TUI team nam de award in ontvangst.

‘Geweldige erkenning’

Arjen de Mik, Head of e-Commerce bij TUI: “Het is fantastisch dat we ook dit jaar de Shopping Award in ontvangst mogen nemen. Dat we voor het derde jaar op rij winnen is een geweldige erkenning van onze klanten en vakexperts voor het werk van al onze teams die dag in dag uit werken aan het optimaliseren van onze digitale dienstverlening.”

Publiek en vakexperts

Afgelopen weken werd de achterban van TUI opgeroepen te stemmen op TUI.nl en een rapportcijfer achter te laten. Daarnaast beoordeelden ruim 700 vakexperts vijf willekeurig geselecteerde deelnemers. Waarbij vakexperts geen oordeel konden geven binnen de branche waarin ze zelf werkzaam zijn. Zowel de publiekstemmen als het oordeel van de experts telden voor 50% mee in het eindoordeel. En met de scores van het publiek en de experts kwam TUI in de categorie reisaanbieders als winnaar uit de bus.

Vorig bericht Tapas en Pinchos tijdens Spaanse week in Spaanse Polder
Volgend artikel PLNTS neemt e-fulfilmentplatform Herbie en label Bloomique over

Nu op WijZuidHolland