Event

Trendz Voorjaar 2023 zet stijgende lijn door

Trendz heeft traditiegetrouw beursseizoen in Nederland opnieuw afgetrapt

Trendz Voorjaar 2023 zet stijgende lijn door

Foto: Trendz

Gorinchem,
De inkoop- en inspiratiebeurs Trendz heeft traditiegetrouw het beursseizoen in Nederland weer afgetrapt. Ruim 300 merken waren vertegenwoordigd, die bezocht werden door een kleine 6.500 professionals in de home decoration & lifestyle. Dat zijn ruim 500 bezoekers meer ten opzichte van vorig jaar. Ook namen 35 nieuwe partijen deel aan Trendz Voorjaar dat gehouden werd op 8, 9 en 10 januari 2023 in Evenementenhal Gorinchem.

Succesvolle editie

“Het was een zeer geslaagde editie, waarbij we samen met de bezoekers hebben genoten van een groot en divers aanbod van home decoration, outdoor & flowers, stationery & office, gifts & gadgets, fashion, accessories jewelry & beauty, home linen, table & kitchenware en kids. Een groot compliment aan onze deelnemers, waaronder dus ook 35 nieuwe deelnemers. Elke editie van Trendz mogen we nieuwe deelnemers en daarmee nieuwe merken en start-ups verwelkomen, die hiermee een sterke kickstart maken door een mooi aantal nieuwe/eerste klanten. Deze succesvolle editie heeft er ook voor gezorgd dat veel partijen het vertrouwen hebben gegeven voor najaar 2023 en voorjaar 2024”, zegt Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior.

Sfeervol plein en paneldiscussie

Tijdens deze editie keerde de brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland – Koninklijke VBW – terug. In samenwerking met Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad hadden zij een sfeervol en inspirerend plein ingericht voor de bloemisten met een aantrekkelijk programma dat drukbezocht werd. Hier waren zowel de Nederlands kampioen bloembinder Bente van Meurs, Young Floral Talents Rik Masson, Thijs van Voorst, Tiffany van Lenten en niemand minder dan Europees kampioene bloemschikken Hanneke Frankema aanwezig. De voorronde van de Talent Award van Bloem & Blad vond op de openingsdag plaats met de bekendmaking van de finalisten op dinsdag. Ook was er een interessante paneldiscussie met verschillende vraagstellingen over het ondernemen in deze uitdagende tijden met Isabelle Alink en Hans Scholten.

Volgende editie

De Bruin: “We zijn zeer tevreden over deze editie en kijken met vertrouwen naar de toekomst.” De eerstvolgende editie van Trendz is de najaarseditie op 27, 28 en 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. De volgende voorjaarseditie staat gepland op 14, 15 en 16 januari 2024.

Vorig bericht Finalisten voor landelijke RMV Innovatie Award bekend
Volgend artikel Walter Hart toegetreden tot bestuur EP&C Patent Attorneys

Nu op WijZuidHolland