Samenwerking

Sunbelt Rentals werkt samen met Skoon

Partnership ondersteunt duurzaamheidsdoelstellingen van klanten

Sunbelt Rentals werkt samen met Skoon

Foto: Skoon, Kyle Rogers, Mick Ledden, Tara van de Lagemaat, Peter Paul van Voorst tot Voorst, Christian Spence, Matthew O’ Hara

Rotterdam,
Skoon en Sunbelt Rentals zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen. Skoon is een online software platform dat schone energieoplossingen en software tools biedt aan de audiovisuele sector, het elektriciteitsnet en de bouwindustrie. Dit partnerschap zal Sunbelt Rentals in staat stellen om haar bereik te vergroten en klanten te ondersteunen door eenvoudig batterij opslag units, waterstofgeneratoren en zonnepanelen te huren. Door de beschikbaarheid en toegankelijkheid van schone energieoplossingen te vergroten, stelt het klanten in staat om hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en positieve verandering te creëren voor een duurzamere toekomst.

Schone energieproducten

Sunbelt Rentals en Skoon zijn een partnerschap aangegaan om klanten in de bouw, evenementen en film- en tv-industrie te ondersteunen met een naadloos boekingssysteem om toegang te krijgen tot duurzame, schone energieproducten. Bovendien maakt het softwareplatform een klantvriendelijke rapportage over energieverbruik en besparingen mogelijk. Deze samenwerking zal de strategische doelstellingen van klanten ondersteunen om over te stappen op schone alternatieven voor dieselgeneratoren.

Duurzaamheid centraal

De samenwerking sluit strategisch aan bij Sunbelt Rentals’ Our Planet en haar inzet voor duurzaamheid. Klanten kunnen de benodigde apparatuur van Sunbelt Rentals huren via de online marktplaats van Skoon, waardoor de beschikbaarheid en toegankelijkheid van schone energieoplossingen in de markt wordt verbeterd. Het platform van Skoon geeft ook toegang tot geavanceerde data-analysetools om elke inzet te optimaliseren en hierbij kosten te besparen.

‘Blij met het vertrouwen’

Peter Paul van Voorst tot Voorst, oprichter en CEO van Skoon Energy, licht toe: “We zijn blij met het vertrouwen van Sunbelt in de schone energiesoftware van Skoon. Door gebruik te maken van onze tools en algoritmes kan Sunbelt nu hun energieverhuurvloot efficiënter beheren, waardoor de uitvaltijd wordt verminderd en het gebruik van hun schone energiesystemen wordt verhoogd. We zijn er trots op dat we de inspanningen van Sunbelt Rentals ondersteunen om de beschikbaarheid en toegankelijkheid van schone energieoplossingen te vergroten.”

Klantgerichte aanpak

Matt O’Hara, Senior Sustainable Applications Manager bij Sunbelt Rentals over het partnerschap: “We zijn enthousiast om samen te werken met Skoon en ons huuraanbod uit te breiden naar verdere markten en industrieën. Zowel Sunbelt Rentals’ Our Planet als Skoons inzet voor duurzaamheid zijn verbonden rond een klantgerichte aanpak om klanten in staat te stellen hun betrouwbaarheid op diesel te verminderen en zo hun koolstofvoetafdruk te verkleinen. Wij geloven dat deze samenwerking onze klanten zal ondersteunen door een eenvoudige toegang tot duurzame oplossingen te bieden via het platform van Skoon, en we hopen dat dit leidt tot positieve verandering m.b.t. een groenere toekomst.”

Vorig bericht Delftse synergie: TOPdesk en OGD sluiten nieuw strategisch partnership
Volgend artikel Veel kleine bedrijven zijn onvoldoende cyberweerbaar

Nu op WijZuidHolland