Samenwerking

Randstad selecteert Workday voor finance, HR, talentoplossingen

Bedrijven zijn van plan om ook wederzijdse implementatiemogelijkheden te ontwikkelen

Randstad

Workday, Inc., een leverancier van oplossingen om organisaties te helpen hun personeel en kapitaal te beheren, maakt bekend dat Randstad  zijn bestaande Workday-overeenkomst uitbreidt om Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM) uit te rollen in zijn 39 markten. De bedrijven zijn ook van plan om wederzijdse implementatiemogelijkheden te ontwikkelen om een betere toegang tot tools voor talentmanagement mogelijk te maken, waardoor meer klanten kunnen navigeren op een steeds complexer wordende talentmarkt.

Partnerschap in groei

Workday kijken ernaar uit om hun partnerschap met Randstad uit te breiden om niet alleen de transformatiedoelen te ondersteunen via het Workday-platform, maar ook om onze krachten te bundelen voor een potentieel dienstenaanbod voor onze gezamenlijke klanten”, aldus Carl Eschenbach, CEO van Workday. “De combinatie van het Workday-platform en de wereldwijde talentexpertise van Randstad stelt onze klanten in staat het potentieel van hun talent te ontsluiten, zodat ze door snelle veranderingen kunnen navigeren en kunnen floreren.”

Randstad, dat in 2015 eerst voor Workday HCM koos, zal nu het Workday-platform met AI in de kern inzetten om het HR- en financiële systeem van Randstad te transformeren en te stroomlijnen, ter ondersteuning van haar ambitie om het meest rechtvaardige en gespecialiseerde talentbedrijf te zijn. Randstad zal Workday Financial Management en Workday HCM uitrollen in zijn 39 markten en twee wereldwijde bedrijven om efficiëntie en schaalgrootte te bewerkstelligen.

Naast het certificeren van de Managed Service Provider (MSP)-divisie van Randstad als Platinum Workday MSP-partner, zullen Randstad en Workday potentiële toekomstige samenwerkingsmogelijkheden verkennen, waarbij ze hun krachten bundelen om aanvullende HR-implementatiemogelijkheden te bieden en meer talentuitdagingen van hun klanten op te lossen.

De uitbreiding

“Deze uitbreiding van ons partnerschap met Workday – zowel door onze platformimplementatie als door de komende samenwerking – zal het beste van de talentcapaciteiten van Randstad combineren met de beste technologische oplossingen van Workday. In een wereld waarin talent en vaardigheden schaars zijn, zijn we verheugd om samen te werken met Workday om nieuwe manieren te vinden om klanten te helpen de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd op te lossen. Door deze selectie kan Randstad ook de efficiëntie en schaalvergroting binnen ons ecosysteem stimuleren, wat een belangrijke pijler is van onze nieuwe partner voor talentstrategie”, reageert Sander van ’t Noordende, CEO van Randstad.

Vorig bericht Genomineerden voor Beleving Awards 2024 van Integron
Volgend artikel 17 faillissementen in Zuid-Holland

Nu op WijZuidHolland