Nieuws

Ouderwets maar onmisbaar

Sommige dingen in het leven lijken misschien ouderwets, maar zijn nog altijd onmisbaar.


Neem bijvoorbeeld het versturen van brieven. Nog niet eens zo heel lang geleden was briefpost de enige manier om van op een afstand contact met iemand te hebben, zonder persoonlijk op bezoek te gaan. Telefoon of e-mail bestonden nog niet, dus vanzelfsprekend werden talloze brieven over en weer gestuurd. Al lijken die tijden zo ver weg, brieven worden nog altijd dagelijks verstuurd, en enveloppen blijven daarom onmisbaar.

Andere tijden

Cassetterecorders, dia-apparaten, adressenklapper – er zijn ontzettend veel producten en apparaten die niet meer vaak worden gebruikt. Voor de cassetterecorders worden geen nieuwe cassettes meer gemaakt, en dia-apparaten zijn vervangen door moderne beamers. De adressenklapper wordt nauwelijks meer gebruikt, want alle contactgegevens staan tegenwoordig op het internet of in de mobiele telefoon. Bij enveloppen ligt het echter net iets anders. Al lijken enveloppen misschien ouderwets, we hebben ze nog steeds vaak nodig. Bijvoorbeeld om een brief te versturen aan bedrijven en instanties, of kerstkaarten en verjaardagskaarten naar vrienden of familie te sturen. De meeste brieven kun je niet versturen zonder een enveloppe eromheen.

Bedrukte enveloppen

Als je een brief wilt sturen kun je kiezen voor een standaard witte enveloppe, maar waarom maak je het niet persoonlijk en laat je de evelop bedrukken met naam van je bedrijf? Dit ziet er erg professioneel en stijlvol uit, en zal hoge ogen scoren bij de ontvanger. Bovendien weet de ontvanger in één oogopslag dat de brief van jouw bedrijf afkomstig is, en heb je meer kans dat hij snel gelezen wordt. Voor een nog professionelere look kun je gaan voor bedrukte enveloppen met een kijkvenster. Niet alleen voor zakelijke doeleinden, ook voor privégebruik zijn gepersonaliseerde enveloppen leuk en origineel. De papiersoort en afmetingen van de enveloppen kun je helemaal naar wens laten maken, zodat je altijd een enveloppe hebt die past bij jouw stijl, of bij de stijl van het bedrijf.

Vorig bericht De liefde voor papieren folders
Volgend artikel Vijf teams uitgeselecteerd voor deelname aan Autonomous Greenhouse Challenge

Nu op WijZuidHolland