Opening

Multicopy is terug in Alphen aan den Rijn

De vestiging is al open

Multicopy is terug in Alphen aan den Rijn

Multicopy Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de J. Keplerweg 10B.

Multicopy The Communication Company | Alphen aan den Rijn is terug van weggeweest. Ondernemer Pouria Taghavi staat samen met zijn team te popelen om creatieve communicatiemiddelen te bedenken en uit te voeren voor organisaties en bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Pouria Taghavi: “Ik vind het geweldig dat we als Multicopy The Communication Company weer terug zijn in Alphen aan den Rijn. Elk bedrijf en elke onderneming verdient het om groots te communiceren. Dat is precies waar wij als Multicopy The Communication Company voor staan. Als ondernemer van Multicopy Capelle/Rotterdam Oost en Zoetermeer  hebben mijn team en ik al een jarenlange ervaring opgebouwd en die willen we graag inzetten voor het bedrijfsleven in Alphen aan den Rijn en omstreken.”

Online communicatie

“Ik heb een passie voor communicatie, en dan met name voor online communicatie”, vervolgt Pouria. “Voor verschillende bedrijven en organisaties heb ik samen met mijn team mooie websites en apps mogen ontwerpen, bouwen en beheren. Daarnaast hebben we veel ervaring met e-mailcampagnes en bijvoorbeeld met het opzetten van online bestelsystemen binnen organisaties, waarmee communicatiemiddelen uit voorraad kunnen worden besteld of op afroep worden geproduceerd. Met als bijkomend voordeel dat de huisstijl van een bedrijf wordt bewaakt.”

One-stop-shop

Pouria: “Het is mijn missie om de wensen van bedrijven en organisaties te vertalen in een optimale mix van effectieve online en offline communicatiemiddelen. We verrassen onze klanten graag met onze creativiteit en met ons brede aanbod aan communicatieoplossingen. Want bij ons is echt alles mogelijk. We ontwikkelen online en offline reclamecampagnes, ontwerpen en plaatsen opvallende binnen- & buitenreclame, maken persoonlijke direct mailings en leveren relatiegeschenken en promotionele artikelen die naadloos aansluiten bij uw reclamecampagnes. Dit en nog veel meer. We verzorgen alles van A tot Z zodat de klant er geen omkijken naar heeft.”

Openingsacties 

Om de opening van Multicopy Alphen aan den Rijn te vieren, hebben zij in de maand april een speciale actie. Pouria Taghavi: “Plaats je in de maand april een order van minimaal € 250 dan zorgen wij ervoor dat je extra opvalt. Je krijgt dan van ons een roll-up banner ter waarde van € 50 zodat we je meteen de grootsheid kunnen geven die je verdient! Vraag in de vestiging naar de voorwaarden van deze actie.

Nieuwe locatie

Multicopy The Communication Company | Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de J. Keplerweg 10 B in Alphen aan den Rijn.

 

Vorig bericht Pitch Parade: kansen voor jongeren om hun ideeën te realiseren
Volgend artikel 20 bedrijven failliet in Zuid-Holland in week 13

Nu op WijZuidHolland