Opening

Lidl Rotterdam opent locatie op Zuidplein

Woensdag 11 oktober is het zover

Lidl Rotterdam opent locatie op Zuidplein

Foto: Lidl Rotterdam

Woensdag 11 oktober is het zover. Na maanden bouwen opent Lidl om 09.00 haar nieuwe winkel in Rotterdam aan het Zuidplein. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 9 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 11 oktober tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Rotterdam Zuidplein een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 11 oktober een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres
Zuidplein 622 te Rotterdam

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag         07.00 – 21.00 uur
Zondag                                   09.00 – 21.00 uur

Vorig bericht Weekendafsluiting N57 tussen Hellevoetsluis en Brielle
Volgend artikel Haags Vadercentrum Adam winnaar Appeltje van Oranje 2023

Nu op WijZuidHolland