Sponsoring

Lidl officiële Fresh Food Partner van UCI Wieler wereldkampioenschappen

Lidl wil aandacht vestigen op het belang van bewuste voeding en beweging

Lidl officiële Fresh Food Partner van UCI Wieler wereldkampioenschappen

Foto: UCI

In augustus 2023 vinden voor het eerst 13 UCI Wieler wereldkampioenschappen plaats in één groot evenement. Lidl ondersteunt dit evenement en wil zo de aandacht vestigen op het belang van bewuste voeding en beweging.

13 UCI Wieler wereldkampioenschappen in één evenement

Van 3 tot 13 augustus vinden de UCI Wieler wereldkampioenschappen plaats in Glasgow en andere delen van Schotland. Het wordt één van de grootste wielerevenementen in de geschiedenis en brengt voor de allereerste keer alle 13 bestaande UCI Wieler wereldkampioenschappen samen in één groot evenement.

Samenwerking Lidl en UCI

Als onderdeel van de Schwarz Group is Lidl wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 12.000 winkels in 31 landen in Europa en de VS. Een perfecte match voor het internationale karakter en de diversiteit van de UCI Wieler wereldkampioenschappen 2023, waar meer dan 6.000 professionele en amateurwielrenners uit meer dan 120 landen aan deel zullen nemen.

‘Mensen inspireren om vitaler en actiever te zijn’

Quirine de Weerd, Senior Manager Corporate Social Responsibility and Relations Lidl Nederland: “We zijn verheugd om betrokken te zijn bij zo’n innovatief en uniek evenement. Het ‘Fresh Food Partnership’ onderstreept de missie van Lidl om bij te dragen aan een gezonde en actieve levensstijl door bewuste en gezonde voedingskeuzes aan te bieden. Tijdens dit wereldwijde evenement kijken we ernaar uit om samen te werken met de UCI Wieler wereldkampioenschappen om mensen te inspireren vitaler en actiever te zijn in hun dagelijks leven”.

Vorig bericht Easyfairs lanceert nieuw tweewielerevent voor fietsliefhebber
Volgend artikel Aanhoudende groei voor 5-jarige On the way to PlanetProof

Nu op WijZuidHolland