Onderzoek

Lidl beste supermarkt in versmaaltijden

Vandaag heeft GFK bekendgemaakt dat Lidl beste waardering krijgt voor versmaaltijden

Lidl

Vandaag is bekendgemaakt dat Lidl de beste waardering krijgt voor haar versmaaltijden. Dit blijkt uit onderzoek van GfK waarin klanten van de verschillende landelijke supermarkten versmaaltijden op een 15-tal aspecten hebben beoordeeld. De kwaliteit, smaak en lage prijs van de versmaaltijden van Lidl waren in de einduitslag doorslaggevend. Onder versmaaltijden valt alles wat ‘ready to eat’ of ‘ready to heat’ is.

Versmaaltijden

De overige aspecten waarop klanten de versmaaltijden hebben beoordeeld zijn onder andere de variatie, ruime keuze van gezonde producten, uitstraling van het schap, vernieuwend assortiment en het aanbod vegetarisch/vegan. Onlangs breidde Lidl het assortiment uit met een vegetarische kant-en-klaar lasagne en een falafel maaltijdsalade.

Het Onderzoek

Het onderzoek is een initiatief van onderzoeksbureau GfK. Steeds meer kiest de consument voor makkelijk en lekker. Milan Peeters GfK: “Lidl laat zien dat gemak, lekker en aantrekkelijk geprijsd prima samen kunnen gaan!”

Directeur inkoop en marketing, Erik van den Hoogen: “We zijn vereerd met deze prijs. Elke keer kijken we goed wat klanten willen en hoe ze ons waarderen. We bieden onze klanten de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Met deze erkenning blijkt ook dat we het onze klanten heel makkelijk maken om een verse maaltijd of lunch voordelig op tafel te zetten.”

Vorig bericht N222: werkzaamheden van 23 tot en met 27 november
Volgend artikel Gastrovino opent haar deuren in Rotterdam-West

Nu op WijZuidHolland