Award

Koninklijke Jaarbeurs wint gouden award Beste Congreslocatie

Koninklijke Jaarbeurs wint de nationale gouden award

Koninklijke Jaarbeurs wint gouden award Beste Congreslocatie

Utrecht,
Koninklijke Jaarbeurs wint vandaag de nationale gouden award voor `Beste Congreslocatie van het jaar 2022´. Initiatiefnemer van de awards is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties MEETINGS. Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Het winnen van deze award voelt als een enorme eer. We zijn ontzettend trots dat we dagelijks een podium kunnen bieden voor uitzonderlijke evenementen en bijzondere ontmoetingen. Van een groot congres in ons Beatrix Theater tot een op maat gemaakt congres in ons Media Plaza.”

Gouden award: meer dan een centrale locatie en een goede zaal

Jaarbeurs wint de publieksprijs voor de geweldige locatie en voor de veelheid aan kleine tot grote zalen. Daarnaast heeft de locatie een sterk ondersteunend team. Erik Peekel, dagvoorzitter: “Zeg je een eventlocatie, dan zeg je Jaarbeurs. Iconisch, men kent het en doet wat het moet doen.”

Jeroen van Hooff: “We bestaan ruim 105 jaar en draaien dus al wat generaties mee. Al die ervaring zetten we in voor onze klanten en gasten. Zo hebben onze congreslocaties ieder een eigen stijl. Je kunt met een locatie en faciliteiten op maat het imago van de klant uitdragen en versterken. Van klanten krijgen we regelmatig de feedback dat we goed meedenken en adviseren om een zo goed mogelijk congres neer te zetten. Elkaar ontmoeten staat bij ons op de eerste plaats en de manier waarop zorgt daarbij voor een blijvende indruk.”

Ook zet Jaarbeurs continu stappen op het gebied van verduurzaming. “In 2023 willen we op jaarbasis minimaal 900 ton CO2 besparen in onze horeca. Daarom hebben we onder andere het assortiment grotendeels vegetarisch gemaakt. Voedsel dat over is verkopen we via Too Good To Go en verpakt voedsel doneren we aan de Voedselbank”, licht Jeroen van Hooff toe.

Verkiezing Congreslocatie van het Jaar

De MEETINGS AWARDS is een jaarlijks initiatief van vakblad MEETINGS, bestaande uit vier publieksprijzen onderverdeeld in de categorieën `Beste Vergaderlocatie´, `Beste Evenementenlocatie´, `Beste Trainingslocatie´ en `Beste Congreslocatie´. De MEETINGS AWARDS worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. De awards zijn ontstaan vanuit de tijdschriften Conference & Event en Training, Development & Locations (TD&L), nu onderdeel van het brede vakmagazine MEETINGS. Van 1 oktober tot en met 31 december 2022 kon er gestemd worden op de beste Meetingslocaties in Nederland en België.

Vorig bericht Interstellar benoemt Niels Batstra tot CFO
Volgend artikel Rogier van der Sande voorgedragen voor tweede termijn als dijkgraaf

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland