Aanbesteding

Juridische dienstverlener BSA wint aanbesteding Rijkswagenpark

BSA mag de komende jaren opnieuw uitvoering geven aan het Omslagstelsel Rijkswagenpark


ZOETERMEER – Een Europese aanbesteding heeft erin geresulteerd dat BSA de komende jaren opnieuw uitvoering mag gaan geven aan het Omslagstelsel Rijkswagenpark. Na de maximale uitvoeringsperiode heeft de Staat deze aanbesteding uitgeschreven.

Michel Roumen, directeur van BSA, reageert verheugd: “Dit is voor ons een mooi en belangrijk resultaat waar we erg trots op zijn. We hebben de afgelopen acht jaar namens het ministerie van Financiën deze werkzaamheden uitgevoerd en waren ook daarvoor al uitvoerder van dit stelsel. Het feit dat de opdracht ons wederom is gegund zien wij als een erkenning voor onze ruime inhoudelijke expertise en onze grote betrokkenheid en zorgvuldigheid bij de uitvoering van gevoelige schadezaken.â€

Over het Omslagstelsel

Het Omslagstelsel Rijkswagenparkbeheer is ontwikkeld door het ministerie van Financiën en trad in 1993 in werking. In grote lijnen komt het stelsel neer op het omslaan van de totale schadelast van het Rijkswagenpark over de deelnemende departementen en diensten naar rato van het aantal vrijgestelde voertuigen binnen het betreffende kalenderjaar. Vanuit de bijdragen aan dit omslagstelsel worden de schade uitkeringen aan derden (wa-schade) en de cascoschaden aan de eigen dienstvoertuigen verricht. De uitvoering van het Omslagstelsel Rijkswagenpark is vanaf het begin in handen van BSA.

Over BSA

Wij zijn een juridische dienstverlener voor ruim duizend werkgevers in diverse branches. Daarnaast is BSA gespecialiseerd in de uitvoering van administraties van derden, waaronder het Instituut Asbestslachtoffers en volmachtbedrijven of verzekeraars.

Vorig bericht Jonge ondernemers lanceren online platform voor elektrische auto's
Volgend artikel Van Randwijk Paperflow Solutions B.V. (Handelsnaam Van Randwijk Knowledge & Service) uit Waddinxveen failliet

Nu op WijZuidHolland