Benoeming

David Dreese en Joris Rietveld vormen het nieuwe bestuur van Amrâth Hôtels & Restaurants

Duo gaat de groep verder brengen op de route van continuïteit en groei in de toekomst

David Dreese en Joris Rietveld vormen het nieuwe bestuur van Amrâth Hôtels & Restaurants
David Dreese is al ruim 20 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor de Amrâth hotelgroep en zal nu verdergaan als Managing Director. Joris Rietveld is ook al 20 jaar werkzaam voor de Amrâth groep in de rol van financieel adviseur en zal nu de functie van Financial Director gaan bekleden. Het is aan de nieuwe bestuurders gegund om met deze herijking van de bestuursstructuur de Amrâth hotelgroep verder te brengen op de route van continuïteit en groei in de toekomst.

De familie Van Eijl gaat vanaf heden meer optreden als belegger in hotels en vastgoed. Oprichter Giovanni van Eijl is op 80-jarige leeftijd met pensioen gegaan en zetelt nog in de Raad van Commissarissen. Zijn zoon Kaspar van Eijl, voormalig statutair bestuurder, treedt toe tot de Raad van Commissarissen. Het voornemen is om de raad van commissarissen verder uit te breiden met twee ervaren bestuurders met specifieke expertise op het gebied van vastgoed en hospitality.

Onder leiding van de heren Van Eijl is Amrâth Hôtels uitgegroeid tot een hotelgroep met 13 hotels in het drie, vier en vijf sterren segment. Waarbij de renovatie van Grand Hotel & Theater Gooiland, de uitbreiding Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, de renovatie van het Scheepvaarthuis in Amsterdam naar een vijfsterrenhotel en natuurlijk de aankoop en renovatie van Grand Hotel Amrâth Kurhaus in 2014 met recht hoogtepunten genoemd kunnen worden.

Beide directeuren danken de familie Van Eijl voor het gestelde vertrouwen en kijken met overtuiging naar een mooie toekomst. Samen met 550 enthousiaste medewerkers zal er verder gebouwd worden aan de uitbouw van de Amrâth hotelgroep onder het motto ‘Ambiance, Élégance et Raffinement’.

Vorig bericht 20 bedrijven failliet in Zuid-Holland in week 13
Volgend artikel Deze 12 bedrijven gingen failliet in Zuid-Holland

Nu op WijZuidHolland