HR

DataCore neemt Object Matrix over

Overname van Object Matrix versnelt visie van DataCore

DataCore neemt de pionier van Object Matrix over

Utrecht, 
DataCore Software kondigt aan dat het Object Matrix heeft overgenomen, het bedrijf op het gebied van objectopslag en media-archiefspecialist. De apparaten en cloudoplossingen van Object Matrix zullen deel gaan uitmaken van het Perifery-portfolio van DataCore. Dankzij deze overname wordt het Perifery-assortiment met edge-apparaten en -oplossingen versterkt en voegt talent en expertise zich bij het Perifery-team.

Gartner voorspelt oplossingen

“Gartner voorspelt dat meer dan 50% van de door bedrijven beheerde data tegen 2025 zullen worden gecreëerd en verwerkt door middel van edge computing. We zijn blij dat we het Perifery-portfolio kunnen uitbreiden met vernieuwende oplossingen die ons in staat zullen stellen koploper te zijn op edge-markten”, aldus Abhijit Dey, Algemeen Directeur van de Perifery-activiteiten van DataCore. “De productlijn van Object Matrix vult ons portfolio perfect aan, waarmee de betrouwbaarheid en flexibiliteit voor klanten binnen de snelgroeiende media en entertainment edge-markt wordt vergroot. We kijken ernaar uit om door samenwerking met het team van Object Matrix toonaangevende innovaties te kunnen aanbieden.”

Overname van Object Matrix versnelt visie van DataCore

Object Matrix ontwikkelt MatrixStore-apparatuur op locatie, hybride-oplossingen en oplossingen voor cloudopslag. De overname van Object Matrix versnelt de visie van DataCore. NEXT om het klantproces van de kern tot de edge of cloud te verbeteren. Door het aanbod oplossingen van Perifery en Object Matrix op elkaar af te stemmen, is DataCore aan het herdefiniëren hoe opslagmiddelen het best worden ingezet om te zorgen voor optimale resultaten en de laagste kosten voor klanten.

“Deze aankondiging betekent een spannende, nieuwe fase voor Object Matrix. We kunnen ons bereik en onze ambities met producten uitbreiden binnen DataCore. Tegelijkertijd kunnen we doorgaan met het ontwikkelen van geavanceerde media-opslagoplossingen op locatie, in de cloud en hybride”, aldus Jonathan Morgan, CEO van Object Matrix. “Door gebruik te maken van het ervaren leiderschapsteam van DataCore, wereldwijde distributie, en meer dan 10.000 klanten over de hele wereld – in combinatie met uitstekende techniek, verkoop en marketing – bevinden we ons in een goede positie.”

Vorig bericht Interstellar benoemt Niels Batstra tot CFO
Volgend artikel Rogier van der Sande voorgedragen voor tweede termijn als dijkgraaf

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland