Overname

Consortium neemt ‘Hotels van Oranje’ over

Het consortium zal plannen voor herontwikkeling van Hotels van Oranje in de komende periode uitwerken

Consortium neemt 'Hotels van Oranje' over

Noordwijk,
Het consortium van Dreef Beheer, Ramphastos Investments en Van Deursen Groep heeft ‘Hotels van Oranje’ in Noordwijk overgenomen. Alle bij het project betrokken percelen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk zijn inmiddels overgedragen aan het consortium.

Het consortium

Het consortium zal de bestaande plannen voor de herontwikkeling van Hotels van Oranje (Hotel van Oranje en Residence van Oranje) in de komende periode uitwerken. Inmiddels is gestart met het opruimen van de bouwplaats; daarnaast worden het Witte Huis en het Boulevard Hotel conform de plannen binnenkort gesloopt. Het streven is om het gebouw op zo kort mogelijke termijn wind- en waterdicht maken. Naar verwachting wordt volgend jaar een begin gemaakt met de met de opbouw van twee nieuwe verdiepingen.

Het consortium zal een nieuwe exploitant aantrekken voor Hotel van Oranje. De plannen voor de appartementen in Residence van Oranje worden zodanig aangepast en uitgewerkt dat ze aansluiten bij de wensen en eisen van de huidige markt. Het bestaande ontwerp van de gebouwen is daarbij het uitgangspunt. Het streven is om in 2025 concrete stappen te zetten richting de realisatie van deze plannen.

Het consortium is blij met de nu aangekondigde overname en ziet ernaar uit om ‘Hotel van Oranje’ en ‘Residence van Oranje’ de grandeur van weleer terug te geven.

Vorig bericht Yellow Hive neemt Financieel Fit Groep over
Volgend artikel 49 Bedrijven failliet in Zuid-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen