Opening

Beter Bed opent nieuwe locatie in Zoeterwoude

De slaapspecialist had al een vestiging op de boulevard, maar verhuist naar een nieuwe centrale locatie

Beter Bed locatie Zoeterwoude

Zoeterwoude,
Beter Bed opent een nieuwe winkel op Rijneke Boulevard te Zoeterwoude. De slaapspecialist had al een vestiging op de boulevard, maar verhuist naar een nieuwe centrale locatie, op Hoge Rijndijk 313a. In de nieuwe winkel kunnen bezoekers terecht voor een compleet slaapassortiment, waarin de missie ‘Beter slapen, beter leven’ persoonlijk en tastbaar wordt gemaakt. Ook kunnen zij kennismaken met de Beter Slapen ID. Dit is een data gedreven oplossing die in enkele minuten een onafhankelijk matrassenadvies genereert op basis van de persoonlijke behoeften van de klant.

“Iedereen is anders en heeft andere slaapbehoeften. In onze winkel ervaren bezoekers zelf wat een goede nachtrust voor hen persoonlijk betekent, met innovatieve slaapoplossingen”, zegt Rene Treep, filiaalmanager van Beter Bed Zoeterwoude. “Wij willen de bezoeker meegeven dat een goede nachtrust staat voor beter leven. De winkel geeft ons team nog meer de mogelijkheid om de klant het juiste advies te geven binnen zijn of haar slaapbehoeften.”

Meten voor persoonlijk advies

Het winkelconcept wordt in lijn met de missie ‘Beter slapen, beter leven’ ondersteund met een nieuwe service: Beter Slapen ID. Een matras met sensoren, dat het lichaam van klanten doormeet. Op basis van de resultaten in combinatie met een aantal persoonlijke vragen ontstaat een persoonlijk ligprofiel. Zo vind je binnen een paar minuten de matrassen die het best bij je passen. Samen met de kennis van de slaapadviseur vindt de klant uit deze opties de beste slaapoplossing voor hem of haar. Treep: “De matrassenstudio is voorzien van een sterrenhemel en wordt afgescheiden van de rest van de winkel door mooie vitragegordijnen, zodat de klant nog intiemer en met een beter slaapkamergevoel de matrassen kan uitproberen.”

Vorig bericht BMW Rotterdam: Smart City Travel voor duurzaamheid
Volgend artikel 85% van de Rotterdamse innovatie community is man

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijZuidHolland