Samenwerking

Autogarage Jet sluit zich aan bij Autovakmeester

Samenwerking biedt extra ondersteuning en klantenvoordeel

Autogarage Jet sluit zich aan bij Autovakmeester

Rotterdam,
Per 1 november heeft Autogarage Jet in Rotterdam zich aangesloten bij de garageformule Autovakmeester en wordt daarmee trotse partner van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft de eigenaar Yagmur Cicek eigen baas en bieden ze dezelfde service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Klaar voor de toekomst

Yagmur vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief. Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets beloond met de 1e plek bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 36 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Uniek voor universele autobedrijven in Nederland. Het belangrijkste voor ons is dat de klant hiermee is geholpen.”

‘Een toevoeging aan ons netwerk’

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Dit professionele autobedrijf is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat”.

Vorig bericht N223: Werkzaamheden 17 en 18 november
Volgend artikel Start aanleg glasvezel op bedrijventerrein Plaspoelpolder

Nu op WijZuidHolland