Tip de redactie van WIJZUIDHOLLAND

Mail ons op redactie@WijZuidHolland.nl


Over WIJ
WijZuidHolland.nl is hét toonaangevende platform voor ondernemers in Zuid-Holland. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard de Zuid-Hollandse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijZuidHolland is van en voor ondernemers uit de provincie Zuid-Holland. Want, ondernemen doe je niet alleen.

WijZuidHollandOnline
Bezoek WijZuidHolland.nl als het u uitkomt. 24 uur per dag vindt u hier het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en persberichten. En bereik jaarlijks 5 miljoen bezoekers met uw nieuws.

WijZuidHollandNieuwsbrief
Ontvang van maandag tot en met vrijdag om 06:30 uur het actuele Zuid-Hollandse ondernemersnieuws in hun mailbox. En bereik 6.500 zakelijke abonnees met uw nieuws.

WijZuidHollandEvents
Ontmoet andere Zuid-Hollandse ondernemers tijdens een van de events van de WijBusinessclub of bijeenkomsten die WijEvents voor u organiseert. Laat u inspireren, maar ook vooral in contact brengen. Want een goed netwerk is een van de sleutels tot succes.

WijAcademy
Als ondernemer wilt u bijblijven. Volg daarom een van de workshops, trainingen of cursussen van WijAcademy. Van zakelijk bloggen tot een mediatraining op maat. Onze experts delen hun kennis en expertise met ondernemend Nederland.

WijZuidHollandTV
Zoals een goed ondernemer betaamt is ambitie een belangrijke eigenschap. Met WijZuidHollandTV spreken wij onze ambitie uit om op termijn u ook audiovisueel te informeren, inspireren en verbinden.

Wie zijn Wij?
WBN (
WIJ Business Nieuws) is de uitgever van deze WIJ site en heeft een WIJ voor elke provincie in Nederland met ondernemersnieuws. WijZuidHolland.nl heeft maandelijks ruim 55.000 unieke bezoekers en al meer dan 6.500 mensen ontvangen onze dagelijkse nieuwsbrief.

Contact
redactie@WijZuidHolland.nl