Overname

Management Drives neemt CiEP in Leiden over

Bedrijven blijven onder eigen naam en op huidige locaties opereren

Management Drives neemt CiEP in Leiden over

Zeist,
Management Drives in Zeist heeft CiEP Training & Coaching in Leiden overgenomen. Beide organisaties werken al geruime tijd intensief samen. Ze blijven elk onder de eigen naam en op de huidige locaties opereren.

Management Drives is met ruim twintig medewerkers en meer dan 4.500 licentiehouders actief in ruim 60 landen op het gebied van leiderschaps- en organisatieontwikkeling met behulp van unieke software. Het online serviceplatform van CiEP en haar ongeveer 20 coaches bevorderen persoonlijk leiderschap en effectieve zelfsturing en zijn eveneens internationaal actief.

Aansluiten op snel veranderende behoeften

Management Drives verwacht met de overname een solide basis te hebben voor het verder versterken van haar software platform en de uitbreiding van haar dienstverlening. De overname zorgt volgens Management Drives CEO Stephan van der Vat voor verbreding van de aanpak, waar partners en opdrachtgevers optimaal gebruik van kunnen maken. “Samen beschikken we over meer slagkracht om onze ambities op het gebied van lokale en internationale groei en kennis- en productontwikkeling sneller te realiseren. Zo vergroten wij ons unieke SaaS (software as a service) aanbod dat blijft aansluiten op de snel veranderende behoeften van bedrijven en organisaties in een snel veranderende wereld.”

Borgen van duurzame gedragsverandering

Volgens Van der Vat sluiten de activiteiten van CiEP goed aan op die van zijn organisatie. “Beiden leggen we de verbinding tussen organisatieontwikkeling en cultuur, teamontwikkeling, leiderschap en software. Management Drives richt zich op organisatie, team en individu. We beschikken over een unieke tool voor het praktisch toepassen van kennis van drijfveren. Daarmee creëren we bewustwording en een beweging die uiteindelijk resulteert in borging van duurzame gedragsverandering”, aldus Van der Vat.

Positief effect op werksfeer en resultaten

CiEP is volgens oprichter Groen sinds 1992 met succes actief in het optimaliseren van houding, gedrag en randvoorwaarden binnen kantoor- en kennisomgevingen. “Onze CiEP-methode geeft ruimte om anders te denken, te communiceren en bewustere keuzes te maken. Mensen werken dan effectiever samen, met een positief effect op resultaten, werksfeer en energieniveau. En met de overname door Management Drives is de continuïteit van ons gedachtegoed geborgd”, aldus Groen.

Vorig bericht Interstellar benoemt Niels Batstra tot CFO
Volgend artikel Rogier van der Sande voorgedragen voor tweede termijn als dijkgraaf

Nu op WijZuidHolland