Uitbreiding

ICT-specialist Proxsys opent nieuwe vestiging in RotterdamICT

Al meer dan 20 jaar werkt Proxsys vanuit de Spijksepoort in Gorinchem

ICT-specialist Proxsys opent nieuwe vestiging in RotterdamICT-specialist Proxsys opent nieuwe vestiging in Rotterdam
Gorinchem,
ICT-specialist Proxsys uit Gorinchem openen een nieuwe vestiging in Rotterdam. Door structurele groei van klanten en het team was uitbreiding met een nieuwe vestiging nodig. Al meer dan 20 jaar werkt Proxsys vanuit de Spijksepoort in Gorinchem.

Uitbreiding naar Rotterdam

Proxsys groeit om zelfstandig en relevant te blijven in een snel veranderende ICT-wereld. “Het openen van een nieuwe vestiging zorgt ervoor dat Proxsys dichterbij de klanten, opleiders en ICT-talenten uit de regio Rotterdam aanwezig is. De vestiging in Rotterdam wordt de plek waar ICT-talenten uit deze regio zich verder kunnen ontwikkelen en aan de slag kunnen met de beste technieken voor de mooiste klanten”, aldus Stef Swaters, woordvoerder van Proxsys.

Kralingen

In de zoektocht naar een geschikte locatie is er vooral gekeken naar goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto. Swaters licht de keuze in locatie toe: “Ook hebben we gekeken naar een locatie waar we kunnen groeien qua werkplekken, zodat we genoeg ruimte hebben voor huidige- en nieuwe collega’s uit de regio Rotterdam”.  Het bedrijf is gevestigd in de wijk Kralingen, tegenover station Kralingse Zoom en naast de afslag van de A16.

De komende weken zijn ze nog druk bezig met de aankleding van de nieuwe locatie, maar de eerste collega’s zijn al vanuit de nieuwe locatie aan het werk.

Vorig bericht Studente TU Delft brengt studiemateriaal naar hoger plan
Volgend artikel Versnelling woningbouw Zuid-Holland een tandje hoger

Nu op WijZuidHolland